• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.07.2019

11:27

(FOTO) VUČIĆEVA ANALIZA GLAVNA VEST U PRIŠTINSKIM MEDIJIMA! I njima je jasno da je predsednik Srbije izneo JASNU PROJEKCIJU BUDUĆIH DOGAĐAJA NA KiM!

Politika

(FOTO) VUČIĆEVA ANALIZA GLAVNA VEST U PRIŠTINSKIM MEDIJIMA! I njima je jasno da je predsednik Srbije izneo JASNU PROJEKCIJU BUDUĆIH DOGAĐAJA NA KiM!

Podeli vest

Priština je s pažnjom pratila reči Aleksandra Vučića tokom današnjeg obraćanja srpskog predsednika naciji

Na svim portalima na albanskom jeziku govor predsednika Srbije je vodeća vest, a portal Gazeta Express donosi kao glavni naslov: 

"Specijal - Vučićeva analiza: Haradinajeva ostavka trik protiv Veseljija i Tačija".

Foto: Tanjug/Printscreen

Današnje obraćanje predsednika Srbije, koje predstavlja jednu duboku i suštinsku analizu ne samo posledica koje će proizvesti ostavka i odlazak u Hag Ramuša Haradinaja, već i jasnu projekciju budućih događaja na Kosovu i Metohiji i u celom regionu, nije samo izazvalo veliku pažnju naše javnosti i našeg naroda na Kosovu i Metohiji, već su i svi vodeći mediji na albanskom jeziku u Prištini, obraćanje predsednika Vučića stavili kao najvažniju vest. 

(VIDEO) VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI POVODOM OSTAVKE HARADINAJA: Ovo je POLITIČKI TRIK koji će izazvati JOŠ GORU SITUACIJU ZA SRBE NA KOSOVU! Pustiće ga za 48 sati i NAPRAVIĆE OD NJEGA HEROJA!

Izgleda da je medije na albanskom jeziku izuzetno zainteresovala promišljena i ozbiljna analiza koju je bez euforije i odmereno izneo predsednik Vučić i jasno je da mediji na albanskom jeziku iz reči Aleksandra Vučića pokušavaju da razumeju buduće događaje među političkim partijama sa sedištem u Prištini. 

Zato i ne čudi da je popularni sajt Gazeta Express kao glavnu vest objavio upravo obraćanje predsednika Srbije uz naslov "Specijal, Vučićeva analiza"!

Sigurno je da je sve ono sto je danas u svom obraćanju izgovorio Vučić izazvalo brojna pitanja i dileme u Prištini i za očekivati je da će i danas i narednih dana tamošnja javnost analizirati i procenjivati njegove reči.

Foto: Tanjug/Printscreen

Foto: Tanjug/Printscreen

Foto: Tanjug/Printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 4 godine

Sve je Vucic upravu. Od reci do reci. Bez uvijanja i foliranja. Pravo u centar!

miroslav moric

pre 4 godine

predsednice je..s tog lika dajte vi izbacite ili stpoirajte uz pomoc g.dacica ovo:da kosovo republjik kao drzava ne igra utakmice za svetsko prvenstvo.da 100 drzava ponisti priznanje kosovo republjik kao samostalne drzave ili da republika srpska budr drzava kao kosovo republjik vec ako se mora.

boca

pre 4 godine

Aman za aman skini se više sa tog televizora dosadio si bogu i narodu.Da se razumemo ovo što si do sada uradio u redu je i kapa dole ali mrdni se više sa TV ekrana.Nemože čovek od tebe ljudski da pogleda neki film.A što se tiče ove tvoje izjave o Haradinaju iKosovu pa to već vrapci na granama znaju tako da ništa novo nisi rekao.Obraćaš se naciji kao da smo svi pali sa drveta.Pa valjda je svima jasno šta žele amerikanci,englezi nemačka,rusija i na kraju šiptari.Oni imaju samo jedan cilj da Srbija ih prizna i ništa više a i destabilizaciju regiona kako u političkom tako i u ekonomskom smislu bar što se tiče Srbije eto to su namere njihove i njihovih mentora.Ali molim te ne ponavljaj to milion puta.Biće mi drago ako ovaj moj tekst izađe u vašem listu.Još jednom hvala.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija