• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2019

11:35

VUČIĆ PORUČIO: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu!

Politika

VUČIĆ PORUČIO: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu!

Podeli vest

SAD će od septembra krenuti sa svojim inicijativama po pitanju KiM, ocenio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će stav SAD biti jedinstven, ali da svakako neće biti lagan za nas ni na koji način

Vučić je na pitanje novinara, kako vidi to što je juče ministar spoljnih poslova iz Vašingtona rekao da SAD odustaje od autopilot spoljne politike i da se okreće kreativnijem pristupu, iako je ta izjava izrečena pre ostavke Ramuša Hardinaja, i šta bi takava kreativnija politika mogla da znači, kazao da ne veruje da za nas tu ima dobrih stvari.

- Mnogo više verujem da za nas tu nema idelane stvari i nema dobrih stvari, mnogo više verujem Trampu i njegovim ljudima i sekretaru za nacionalnu bezbendost Boltonu, nego što verujem mnogim ljudima u Stejt departmentu - kazao je Vučić.

(VIDEO) VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI POVODOM OSTAVKE HARADINAJA: Ovo je POLITIČKI TRIK koji će izazvati JOŠ GORU SITUACIJU ZA SRBE NA KOSOVU! Pustiće ga za 48 sati i NAPRAVIĆE OD NJEGA HEROJA!

Dodao je da će SAD izaći sa svojim jedinstvenim stavom.

- Od septembra kada SAD bude krenula sa svojim inicijativama koje očekujem, njihov stav biće potpuno jedinstven, ali svakako neće biti lagan za nas ni na koji način, šta god bilo i kako god bilo - napomenuo je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Sva Američka politika se zasniva, isključivo na ostvarivanju koristi i ništa više, njima su pare sve.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija