• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

22.07.2019

22:19

PRIŠTINSKI PORTAL OTKRIVA PREVARU: Haradinaj u Hag ide kao premijer! Ostavka je manipulacija i obmana građana

Politika

PRIŠTINSKI PORTAL OTKRIVA PREVARU: Haradinaj u Hag ide kao premijer! Ostavka je manipulacija i obmana građana

Podeli vest

Ostavka premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja je čista manipulacija I obmana građana, piše prištinski portal Periskopi

Podseća se, naime, da je Haradinaj ranije rekao da ostavku podnosi zbog poziva na saslušanje u Specijalnom sudu i da tamo ne želi da se pojavi kao premijer, već, kako je rekao, kao običan građanin i "kao časni albanski borac”.

U pisanoj ostavci, koju je podneo ranije danas kosovskom parlamentu, Hardinaj je poručio da će nastaviti da obavlja funkciju premijera u ostavci do izbora nove vlade.

- To znači da Hardinaj u Hag, ipak, ide kao premijer, a ne kao pojedinac - ukazuje portal.

KAKAV PREVARANT! Haradinaj dao ostavku, a HOĆE DA BUDE PREMIJER DO IZBORA NOVE VLADE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 4 godine

Ama ljudi ,Haradinaj je NAJJAČI tzv. čovek na PLANETI... Kako se samo bori za tuđu teritoriju skoro kao Beograd za Srbiju...

SS

pre 4 godine

Može da ide i kao Alah,ali ako su naši spremili dobru,dokazanu kontru,bar da mu stolicu uzdrmaju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija