• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: talas.rs

23.07.2019

11:16

I JERKOV LUPILA ŠAMAR ĐILASU: Ne može svrha naše politike da bude bojkot!

Politika

I JERKOV LUPILA ŠAMAR ĐILASU: Ne može svrha naše politike da bude bojkot!

Podeli vest

Imamo ideje da se već sada najavi bojkot, da se unapred kaže da ćemo bojkotovati izbore, a ja tu poziciju niti razumem niti mogu da shvatim. Ne može svrha naše politike biti da bojkotujemo izbore, izjavila je poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov


- Plašim se da mnogi politički akteri pretvaraju Sporazum sa narodom u ono što on nije i ne sme biti. Sporazum je postao način da se neki obračunavaju sa drugima, i postao je merilo neke unutaropozicione borbe – ko je prava opozicija a ko nije. To nije tako trebalo da bude. Sporazum se pretvorio u jednu platformu na kojoj se opozicione stranke jedne sa drugima obračunavaju. Zato, između ostalog, sve ovo, svi ovi zastoji koje imamo i sve ove diskomunikacije - rekla je Jerkov za portal Talas.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija