• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2019

20:44

PREDSEDNIK VUČIĆ: Niko ne prati i ne prisluškuje opoziciju

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ: Niko ne prati i ne prisluškuje opoziciju

Podeli vest

Jasno je da lidere opozicije niko ne prati i ne prisluškuje, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i istakao da se ta "teorija" pojavila kako bi se "prepokrio" slučaj uhođenja bratanice Siniše Malog i njene majke, u okviru navodnog istraživačkog projekta portala Krik.

Na napade na sebe je, kaže, navikao, ne boji ih se, kao i na svoje najbliže saradnike, ali je nedopustivo da se u to upliću porodice i deca.

A, što se tiče navoda lidera opozicije da ih navodno prate i prisluškuju, tvrdi da to nije tačno, ali da su njega i Tomislava Nikolića, dok su bili u opoziciji, prisluškivali sve vreme, isti ti sada opozicionari, a u to doba vlast, te ističe da će tražiti od nadležnih organa da predoče dokaze o tome.

Slučaj praćenja supruge brata Siniše Malog i njene bebe se sada istražuje, kaže, jer su iz opozicije počeli da govore da to ima veze sa nameštenim stvarima, i da je to radio SNS. 

Kaže i da ne zna da li je to radio novinar Krika ili ne, kako se tumači snimak sa sigurnosnih kamera, ali sigurno da nije MUP.

"Pošto su rekli da je umešan SNS, očekujem da nadelžni organi obaveste javnost. Ako neko misli da će se sakriti ako ima prebavilište u nekom drugom delu bivše Jugoslavije - neće se sakriti", rekao je Vučić.

Navodi da je u tekst Krika upletena čak i njegova porodica, "da je njegov brat seo sa tim čovekom jednom u pomenuti automobil", misleći na brata Siniše Malog.

"Pa, oni su drugovi, kakav je to problem. Zamislite, staršni kriminalci! Da stanete da se nasmejete....mada tu ima čudnih detalja. Kako su dolazili do podataka o automobilu?", rekao je i istakao:


"Ali, ovo sa bebom nije ni za smeh, ni za šalu i to ćemo da vidimo", rekao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ NA TV PINK: Srbija je na dobrom putu, narod ne treba da brine za svoju budućnost!



Na opasku novinara da je policija demantovala danas da bilo ko prisluškuje i prati lidere opozicije, Vučić kaže da ne razume zašto su uopšte reagovali, jer im tako samo pridaju na značaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija