• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2019

21:51

(FOTO) RASULO U OPOZICIJI! NE ZNAJU GDE UDARAJU! Jedni druge nazivaju idiotima?!

Politika

(FOTO) RASULO U OPOZICIJI! NE ZNAJU GDE UDARAJU! Jedni druge nazivaju idiotima?!

Podeli vest

Nakon što je poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila danas da ne može svrha opozicione politike biti bojkot, oglasio se i član predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Todorić, koji je tezu Jerkove nazvao "idiotizmom"

Raskol u opoziciji sve je veći, članovi rasparčane Demokratske stranke svakodnevno ulaze u sukob. Dok se Đilasovci zalažu za bojkot, sve je više onih koji smatraju da opozicija treba da izađe na izbore. Jedna od njih je i Aleksandra Jerkov koja je naglasila ranije danas da svrha politike nikako ne može biti bojkot.

 

I JERKOV LUPILA ŠAMAR ĐILASU: Ne može svrha naše politike da bude bojkot!

 

Sa druge strane, iz stanke Vuka Jeremića stiže odgovor, stav Jerkove nazivaju "lepo upakovanim idiotizmom"!?

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanska

pre 4 godine

Jedni idioti su druge idiote nazvali idiotima i time pokazali i dokazali da su idioti i jedni i drugi. To smo to znali i bez nihovih dokaza, pa smo glasali i opet ćemo glasati za Vučića.

mihajlo

pre 4 godine

Svrha politike doći na vlast,ako bojkotuješ izbore koja je svrha postojanja stranke,ali nama ide u prilog kada se u opoziciji svađaju, dok se dvoje svađaju, treći pobeđuje.

Bane

pre 4 godine

Todoriću, trči kući sredi se. Fizički i psihički. Zbog takvih je opozicija propala.

englezii

pre 4 godine

oboje ste vi idioti kojima je mesto u komunalnim kontejnerima za otpadne nazovi-politicare ! Ati Baba-Deviko mozda budes imala vremena da ndes nekog zagondziju !

Fikus

pre 4 godine

Ne treba mnogo pameti da se shvati zašto je Aleksandra Jerkov protiv bojkota izbora - ako bojkotuje izbore nema poslaničke fotelje i lepe plate. DS je u debelim dugovima i zna ona dobro da od stranke neće dobiti te pare i sve što sa poslaničkim mandatom ide a pošto nije sposobna da radi bilo šta drugo naravno da je ona za to da se ide na izbore, ne bi li i dalje zadržala svoje mesto u parlamentu.

Marcco

pre 4 godine

Bojkot je jedino rešenje za ovaj deo opozicije. Spucati par miliona evra (ili desetina miliona) u izbornu kampanju za par poslanička mesta je neodrživo a Đilas je pre svega biznismen. Pa nije lud da istopi svoje pare na par poslaničkih mesta. Ovako, bojkot uz stalno ponavljanje da bi dobili izbore da postoji "sloboda medija" i konstantno posećivanje sponzora tj. stranih ambasada, mu donosi kakav-takav prihod bez da uludo topi svoje pare. A ovce neka šetaju i hrane komarce u sumrak... šetao i ja devedesetih pa sam video gde sam ja a gde su neki koji su se stvorili preko noći i koji su drmali državom deset godina za svoj sopstveni račun. Hvala i doviđenja, glup nisam, lud nisam... gledam svoje interese a od SNS-a sam makar dobio upaljač i sredili su parkić ispred zgrade, što je neuporedivo više od svih onih u zadnjih 30 godina.

Milos

pre 4 godine

Кад не знају шта ће са собом нека се глођу!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija