• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2019

17:08

TVITER OPOZICIJA HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Orlić: Tajkunsko-ljotićevski savez Đilasa, Jeremića i Obradovića preznojava se od uspeha i rezultata sadašnje vlasti!

Politika

TVITER OPOZICIJA HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Orlić: Tajkunsko-ljotićevski savez Đilasa, Jeremića i Obradovića preznojava se od uspeha i rezultata sadašnje vlasti!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić nazvao je lidere opozicije političkim marginalcima i istakao da je teško uporediti Srbiju koja danas ostvaruje značajan napredak na svakom polju, sa vremenom prethodne vlasti

Orlić je dodao da te političke marginalce masovno napuštaju poslanici i odbornici svakog dana, uz poruke da neće da učestvuju u njihovom kriminalu, pranju i krađi para i od države i od samih stranaka kojim rukovode. 

-Teško je tajkunsko - ljotićevskom ''savezu'' Ðilasa, Jeremića, Obradovića i drugih ostataka žutog preduzeća da uporedi Srbiju, državu koja danas ostvaruje značajan napredak na svakom polju, sa periodom njihovog vladanja, vremenom koje siboliše samo mrak, pljačku i propadanje - naveo je Orlić, navedeno je u saopštenju.

SRBI SA KiM SE NE MOGU ZAVARATI LAŽIMA! Đurić: Đilas, Jeremić i Tadić vode politiku mržnje, a jedino uporište su im Haradinaj i Tači!


Orlić primećuje da je predstavnicima opozicije teško da priznaju da su plate i penzije danas značajno više nego u njihovo vreme, "jer im razlika između današnjih više od 460 evra u proseku i njihovih ''sjajnih'' 330 evra ne ide u prilog nikako".

-Muka im je da priznaju da za roditelje i decu država danas izdvaja skoro dva puta više nego u njihovo vreme. Preznojavaju se na pomisao da uporede rast BDP u 2018. godini od plus 4,5 odsto sa njihovim ''genijalnim'' rezultatom od minus 3,1 odsto. Mucaju kad treba da priznaju da profesori i naučni radnici danas imaju po prvi put stabilno finansiranje i fond za nauku, dok su u njihovo vreme sastavljali kraj s krajem i strepeli od svake nove godine. Takođe, teško im je da priznaju da Srbija danas ima mnogo više budućnosti nego što su ikada umeli da joj ponude oni, koji su kompletan narod upropastili - ističe Orlić i dodaje da i danas samo gledaju kako da jedni drugima naplate zelenašku kamatu i uzmu još koji milion.

SINIŠA MALI: Udarili su i na moju porodicu!



Kada govore o stanju na KiM, poručuje Orlić, neka se pohvale čestitkama i zahvalnicama koje im ovih dana stižu iz Prištine, za godišnjicu sramnog mišljenja Međunarodnog suda pravde koje su teroristima upravo oni poklonili.

-Bestidnici koji su trgovali nacionalnim interesima gde god su mogli, koje ni danas nije sramota da povlačenje priznanja tzv. Kosova nazivaju ''negativnim'', samo da se dodatno umile onima kojima su mišljenje MSP poslali na svilenom jastuku. Bednici koji srpski narod na KiM umeju jedino da besomučno kriminalizuju, besni što od tog naroda ne dobijaju glasova ni za mršav cenzus - kaže Orlić.

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA POLAGANJU KAMENA TEMELJCA ZA NOVO POSTROJENJE U ŽELEZARI: Za mene je ovo veliki dan! Hvala predsedniku Siju i kineskim prijateljima na posvećenosti!


On dodaje da baš zato što ih narod zna najbolje i pamti po svemu najgorem - "Ðilas, Jeremić, Obradović i restlovi žute mašine za pranje para nemaju na izborima šta da traže". 

-Znaju to i sami, zato se i bave samo šarlatanskim tiradama i tvitovanjem, uvereni da će im vlast pasti u krilo i bez izbora. Neće. Toliko su zla naneli, da čak i kad bi se izbori organizovali u njihovom virtuelnom svetu sa društvenih mreža - i tamo bi ih Aleksandar Vučić i SNS pobedili ubedljivo. Na onim pravim izborima, u realnom svetu, videće se to za koji mesec, biće to pobeda ubedljivija nego ikada ranije. Jer, Srbija je rešila da živi i gradi budućnost za svoju decu, a mračne snage bivšeg režima sa takvom Srbijom, ponosnom i uspešnom, nemaju ništa zajedničko - poručio je Orlić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Znaju oni vrlo dobro, da ni na izborima nemaju šansu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija