• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2019

19:11

UNIŠTITELJI SRBIJE OD KiM ŽELE DA NAPRAVE PRIVATNU FIRMU! Srpska lista OGORČENO: Još pamtimo NESREĆU koju su nam doneli ŽUTI PARAZITI, predsednik Vučić nas je PREPORODIO!

Politika

UNIŠTITELJI SRBIJE OD KiM ŽELE DA NAPRAVE PRIVATNU FIRMU! Srpska lista OGORČENO: Još pamtimo NESREĆU koju su nam doneli ŽUTI PARAZITI, predsednik Vučić nas je PREPORODIO!

Podeli vest

Srpska lista ocenila je danas da su predstavnici Saveza za Srbiju na konferenciji za novinare izneli niz laži u nameri da pruže podršku neprijateljima Srbije u trenutku kada se vodi presudna bitka za Srbe na Kosovu i Metohiji

-U trenutku kada se vodi presudna bitka za Srbe na Kosovu i Metohiji, a predsednik Aleksandar Vučić svojom diplomatijom Srbiju podiže na nivo kakav nikada pre nije imala na međunarodnom planu, a sve sa ciljem zaštite države Srbije, paraziti na političkom telu Srbije Vuk Jeremić, Dragan Ðilas, Boško Obradović i neki anonimusi, okupili su se da gomilom laži pokušaju da skrenu pažnju javnosti u nameri da pruže podršku neprijateljima Srbije - istakla je SL u saopštenju.

BOŠKIĆ, POMOZI, PITAJ ĐILASA ODAKLE MU MILIONI! Orlić pozvao lidera Dveri da sazna kako je njegov gazda došao do 25 MILIONA EVRA!



SL ukazuje i da pored niza laži nisu našli za shodno da kažu i po neku istinu, kao što je na primer da se Albanci na legalizaciji tzv. nezavisnosti Kosova zahvaljuju Vuku Jeremiću.

-Ovi jahači apokalipse i uništitelji Srbije - takođe nisu našli za shodno da kažu da ti isti Albanci Aleksandru Vučiću zabranjuju posetu srpskim selima u kojima Srbija realizuje preko 160 razvojnih projekata, a Dragana Ðilasa dočekuju crvenim tepihom, navodi SL.

TVITER OPOZICIJA HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Orlić: Tajkunsko-ljotićevski savez Đilasa, Jeremića i Obradovića preznojava se od uspeha i rezultata sadašnje vlasti!



Nisu našli za shodno da kažu, kako navodi SL, da je Borko Stefanović uspostavio granicu tamo gde je nikad bilo nije, između Srba i Srba, na Jarinju i Brnjaku, kao što nisu rekli da su svojevremeno srpskim opštinama na Kosovu i Metohiji blokirali račune, jer nisu hteli da slušaju protivzakonite naredbe Borisa Tadića, Vuka Jeremića i Dragana Ðilasa.

-Ali i da su svojevremeno potpisali sa evropskim institucijama da Srbi na Kosmetu nisu deo Srbije i da nemaju pravo na bezvizni režim, čime su najdirektniji diskriminisali Srbe na Kosovu i Metohiji, na čijoj muci su zarađivali stotine miliona evra - ukazala je SL.

SRBI SA KiM SE NE MOGU ZAVARATI LAŽIMA! Đurić: Đilas, Jeremić i Tadić vode politiku mržnje, a jedino uporište su im Haradinaj i Tači!



Zbog svega iznetog Srbi na Kosmetu smatraju da SzS nema šta ni da traži na izborima, a pošto su toga svesni, oni pokušavaju da "nekakvim bojkotom maskiraju činjenicu da ih građani Srbije neće, posebno mi na Kosovu i Metohiji, jer se ovaj narod odlično seća nesreće koju su nam doneli od 2000. godine na ovamo.

LAŽA I PARALAŽA OPOZICIJE! Stefanović: Đilas, Jeremić i Obradović obmanama i napadima žele da sakriju istinu o njihovom pljačkanju građana Srbije!



Oni navode da je narodu na Kosovu i Metohiji potrebna jaka, ekonomski stabilna i razvijena, međunarodno uvažavana Srbija, kakvu je stvorila Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić, a na ponos svih građana Srbije, a ne ponižena, opljačkana, razorena i klanovski podeljena zemlja, kakvu su napravili Ðilas, Jeremić, Tadić.

-Jedino jaka, stabilna i razvijena Srbija je garant naše slobode, mira i budućnosti za decu širom naše otadžbine Srbije, zato znamo da srpski narod deli naš jasan stav da Srbija ne sme pasti u ruke onima koji bi da od nje naprave svoju privatnu firmu koja bi kao svaki parazit iz nje isisala život - poručila je SL.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Uništili su celu privredu Srbije, nije jasno šta još žele.

mihajlo

pre 4 godine

Zašto opozicija nije sredila problem Kosova dok je bila na vlasti, bavila se sobom a sada tobož ima rešenje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija