• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2019

23:36

MILORADU DODIKU UGROŽEN ŽIVOT?!  Srpskom članu Predsedništva BiH PRETILI SMRĆU NA PORTALU TV BN!

Politika

MILORADU DODIKU UGROŽEN ŽIVOT?! Srpskom članu Predsedništva BiH PRETILI SMRĆU NA PORTALU TV BN!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS preduzelo je mere i radnje nakon što su u utorak na portalu bijeljinske BN televizije objavljeni komentari u kojima je smrću prećeno srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, javlja RTRS.

O svemu je obaveštena i SIPA, javlja RTRS, dodajući da za sada nema informacija o tome da ta služba o ovom slučaju ima saznanja ili da će istraživati pretnje.

- Vukane kapu ti skidam. Da ti bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti s čela Republike Srpske i napaćenog naroda. Molim boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda - piše u komentaru.

Komentar autora pod pseudonimom Romanija, ispod teksta pod naslovom "Vukanović: Dodik se okružio papcima" na portalu BN televizije otvorena je pretnja, zbog koje je MUP već pokrenuo istragu, navodi RTRS.

Nakon što je objavljen u medijima, komentar je nestao sa portala, ali se pojavio tekst u kojem BN tvrdi da je reč o fotomontaži u režiji režimskih medija. 

Zamenik predsednika Odbora za bezbednost Narodne skupštine RS Goran Selak rekao je da se na javno upućene pretnje smrću Dodiku očekuje i adekvatna reakcija bezbednosnih agencija na nivou BiH.

Član ovog Odbora Kostadin Vasić smatra da MUP treba brzo i ozbiljno da reaguje.

I u Dodikovom Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) pozivaju na hitnu reakciju.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da su javno upućene pretnje smrću srpskom članu Miloradu Dodiku zabrinjavajuće i za svaku osudu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saja

pre 4 godine

Već nekoliko gdina vlasnik Bn televizije je protiv i Milorada Dodika i srpskog naroda.Davno je trebalo oduzeti korištenje frekvencija ovoj televiziji.

miroslav moric

pre 4 godine

policija drzave srbije nece sedeti skrstenih ruku kao ni srbska vojska na celu sa komadantom g.vulinom.predsednik najmladje drzave na balkanu imace punu zastitu matice drzave srbije.

Milemalivuk

pre 4 godine

Raspali Mile svim raspolozivim sredstvima po ozloglasenoj federalnoj BN televiziji. Treba ih oznaciti kao naj opasnijeg saradnika srpskih najvecih dusmana. Ta banditska tv se otvoreno stavila u sluzbu naših smrtnih neprijatelja cak I otvoreno napadaju nikad bolje izgradjene odnose sa Rusijom I Putinom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija