• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2019

15:51

ĐURIĆ TRAŽI OŠTRU REAKCIJU: Pretnje deci predsednika Vučića su monstruozne!

Politika

ĐURIĆ TRAŽI OŠTRU REAKCIJU: Pretnje deci predsednika Vučića su monstruozne!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić pozvao je danas nadležne institucije da utvrde odgovornost u slučaju pretnji deci predsednika Aleksandra Vućića koje, kako navodi, danima sprovode Savez za Srbiju i "njihovi mediji"

- Potrebna je oštra reakcija da bi se ovakvo divljanje sprečilo - poručio je Đurić u saopštenju koje je dostavljeno medijima, a reč je, kako kaže, o "monstruoznim pretnjama deci predsednika Vučića".

 

Oni, tvrdi Đurić, bez podrške naroda, nasiljem, ucenama i pretnjama žele da se dokopaju vlasti.

- Građani Srbije sada, nakon višednevne kampanje Saveza za Srbiju i njihovih medija protiv predsednika Srbije i njegovih najbližih mogu da vide šta je rezultat i šta je njihova politika - ogoljeno nasilje, prostakluk i mržnja - navodi Đurić.

ONI SU TEŠKI BOLESNICI! Posle Đilasove prljave kampanje usledila DIREKTNA PRETNJA VUČIĆEVOJ DECI!

Pojedini mediji preneli su da je na tvit na zvaničnom nalogu predsednika Srbije, u kojem je Vučić juče poručio koliko je važno bilo privući kineske investicije u Srbiju, odgovorio jedan korisnik pod pseudonimom i uputio pretnje Vučićevoj deci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ibna1963

pre 4 godine

na ovako nesto mora zestoko da se odgovori,dosta dosta je vise...ocigledno nekome mora da se pokaze gde mu je mesto...dosta je,zasto vecina mora da trpi i tolerise ovako nesto,zasto????hajde drzavo uzvrati zestoko da narod vidi i zna da se ovako vise nemoze,hajde drzavo na korupciju,kriminal,ovakve idiote jer je pocelo da gori,gori a narod hoce normalnu i pravnu drzavu...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija