• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2019

19:27

NOVAK NEDIĆ GENERALNI SEKRETAR VLADE SRBIJE: Osuđujem bolesne uvrede i pretnje deci predsednika Srbije!

Politika

NOVAK NEDIĆ GENERALNI SEKRETAR VLADE SRBIJE: Osuđujem bolesne uvrede i pretnje deci predsednika Srbije!

Podeli vest

Opštim osudama javnosti povodom sramotnih pretnji deci predsednika Srbije Aleksandra Vučiča pridružio se i generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić

U svojoj izjavi Nedić ističe da nije problem samo jedna pretnja koja je stigla ssa društvenih mreža,već celokupna atmofsfera lična koju je upravo opozicija kreilrala u našem društvu.

- I kao roditelj i kao neko ko poznaje tu divnu decu, osuđujem bolesne uvrede i pretnje koje je na tviteru jedan od pristalica opozicije uputio deci predsednika Srbije. I, nije tu u pitanju samo jedan pojedinac, znatno veći problem je atmosfera nasilja koju su upravo lideri opozicije kreirali u našem društvu-ističe Nedić i dodaje: Da nije bilo njihovih poziva na silovanja i ubistva, da nije uvreda koje svakodnevno izgovaraju svakome ko drugačije misli, ne bi bilo ni ovako monstruoznih tvitova. Za bilo čiju decu bih isto ovako reagovao, jer ne znam šta je nekome nečije dete zgrešilo.

ONI SU TEŠKI BOLESNICI! Posle Đilasove prljave kampanje usledila DIREKTNA PRETNJA VUČIĆEVOJ DECI!

Novak Nedić podvlači da se upravo na slučaju sramotnog napada na decu predsednika Srbije ogleda sva nemoć opozicije.

- Nažalost, jasno je da su gotovo uvek meta deca predsednika Vučića i da su ona postala poligon nemoćne opozicije za razraćunavanje sa predsednikom i njegovom politikom koja Srbiju vodi napred-konstatovao je Nedić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija