• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.07.2019

19:33

OVAKO NEŠTO SE U SRBIJI NIKADA NIJE DEŠAVALO! Aleksandar Antić osudio stravične pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodici!

Politika

OVAKO NEŠTO SE U SRBIJI NIKADA NIJE DEŠAVALO! Aleksandar Antić osudio stravične pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodici!

Podeli vest

Pretnje i uvrede koje predsednik Vučić i njegova porodica dobijaju već godinama prevazišle su sve granice, a poslednje poruke na društvenim mrežama, u kojima se upućuju nezamislive uvrede deci Aleksandra Vučića zahtevaju momentalnu reakciju nadležnih organa, kako istražnih, tako i zdravstvenih, istakao je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić

- Mržnja prema predsedniku Srbije, proistekla iz nemoći da se parira njegovoj politici i rezultatima koje donosi, ogoljeno se pretvara u pretnje i nečuvene uvrede, koje ne smeju da budu tolerisane. Politički protivnici predsednika Vučića do te mere su frustrirani da sve češće uzimaju decu kao metu svojih otrovnih političkih poruka - istakao je Antić

On je dodao da se u Srbiji ovako nešto ranije nije dešavalo, te da civilizovano društvo to ne sme da dozvoli.

- Ovako nešto u Srbiji se nikada nije dešavalo, niti kao civilizovano društvo smemo da dopustimo da ostane samo na verbalnoj osudi - ministar rudarstva i nergetike Aleksandar Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija