• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.07.2019

09:36

POPOVIĆ: Briselski sporazum je mrtav, NA SVAKOM MESTU OSPORAVATI LAŽNU DRŽAVNOST KOSOVA!

Politika

POPOVIĆ: Briselski sporazum je mrtav, NA SVAKOM MESTU OSPORAVATI LAŽNU DRŽAVNOST KOSOVA!

Podeli vest

Posle svih poruka koje smo poslednjih nedelja dobili od zapadnih zemalja - farse sa teroristom Ramušem Haradinajem pred takozvanim Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu, novih osuda da smo genocidan narod, hapšenja Srba i nasrtaja na našu državnu teritoriju na Kosovu - jasno je da evropskih integracija više nema i da je Briselski sporazum mrtav saopštio je u izjavi za medije Nenad Popović, ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Srpske narodne partije

Srpski politički brod treba okretati polako i mudro, bez potresa, u drugom pravcu. Taj pravac podrazumeva da Srbija razvija još čvršću političku, ekonomsku i vojnu saradnju sa onim zemljama koje odnose sa Srbijom žele da grade na ravnopravnim osnovama uvažavajući njen suverenitet i teritorijalni integritet po pitanju Kosova.

U teškim danima koji su pred nama, Srbija mora još čvršće da se drži svog Ustava i Rezolucije 1244, da pomaže gde god, koliko god i kad god može svoj narod na Kosovu, da se još više ekonomski i vojno konsoliduje i jača, oslanjajući se na svoje prijatelje i saveznike Rusiju i Kinu. 

Sada nam je potrebno novo nacionalno okupljanje i sabiranje u novim izmenjenim i pretećim okolnostima, uz istovremeno jačanje demokratskih procesa u društvu.

I da na svakom mestu, gde god se ukaže prilika, osporavamo lažnu državnost Kosova, ne pristajući da ikada tim ubicama i zločincima koji su na čelu privremenih institucija u Prištini, damo ni metar svoje svete zemlje.

Dogodine u Prizrenu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
filip

pre 4 godine

Davno je trebalo prekinuti pregovore u Briselu pre nego je raspustena policija i sudstvo na Kosmetu i pre potpisivanja granice na Jerinju i Brnjaku u severnim opstinama Kosmeta.Blagonaklonost nasih politicara kojima su obecavani ulazak u EU iz koje izlazi i Engleska jos jedan je razlog da se poniste sve odluke i potpisani sporazumi i da se i mi kao i Kosovo koje drzi do ustava i mi ne gazimo nas ustav koji imamo od Cara Dusana i da se ne odreknemo svetog Kosova i Metohije i da se i svet i UN koji je garant rezolucije 1244 uz pomoc zemalja BRIK i osvedocenih prijatelja Kine i Rusije i time zastite i interesi i ustav Srbije.

Bane

pre 4 godine

Apsolutno si u pravu, iako si upropastio "Minel".

Jebac

pre 4 godine

Šta je komentatori plaćeni, što to ćutite....slažete li se sa čovekom ili ne....hajde bagro, navali na stavove koji su jedino ispravni bez obzira ko ih kaže!!! Šta je, gotovi ste, ne plaća vas tata više da ga hvalite i u zvezde kujete, mada nije ni za wc šolju a kamo li za zvezde!!!

GrofMonte

pre 4 godine

Ko pita ovog o bilo čemu u životu? Njega ni njegova žena ne pita ama baš ništa!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija