• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.07.2019

16:10

DANAS SE SA SRBIJOM NE RAZGOVARA BATINOM! Đurić: Tadić je došao na vlast uz pomoć "batine iz inostranstva", a zbog nje je i izgubio sve za šta su se naši preci vekovima borili!

Politika

DANAS SE SA SRBIJOM NE RAZGOVARA BATINOM! Đurić: Tadić je došao na vlast uz pomoć "batine iz inostranstva", a zbog nje je i izgubio sve za šta su se naši preci vekovima borili!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić optužio je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da je nizom malih ali, kako kaže, doslednih kapitulacija uskratio mogućnost građanima Srbije da imaju glas koji nešto znači, zbog čega sada i priziva batinu iz inostranstva

Đurić je komentarišući izjavu Tadića da će Vučić normalizovati izborne uslove samo ako mu iz sveta priprete motkom, podsetio da je upravo Tadić tokom svoje "katastrofalne" vladavine učinio da "batina iz sveta" bude jedina opcija za Srbiju. 

U saopštenju koje je dostavljeno medijima Đurić navodi da se za razliku od vremena kad je Tadić bio na vlasti, "danas sa Srbijom ne razgovara batinom". 

-Tadić se na vlast stranom batinom uspeo, i na njoj je, plašeći se iste te batine, Srbiji umalo izgubio sve ono za šta su se naši preci vekovima unazad borili - tvrdi Đurić. 

(FOTO) BIĆE TEŠKO! OPASNE PRETNJE NOVOG AMERIČKOG AMBASADORA: Nastaviću da pritiskam Srbiju!



Pojašnjava da su se u Tadićevo vreme vlade pravile na koktelima u stranim ambasadama, a glas i volja građana ili programi stranaka u toj političkoj kombinatorici nisu vredeli ništa.

-Jedini cilj Tadića, njegove oligarhije i onih koji su ih postavili bio je da Srbija bude što slabija, da bude bez volje, suverenosti, političke i ekonomske nezavisnosti - ocenio je Đurić i dodao da su upravo sa tim ciljem "prodavali i rashodovali perspektivno naoružanje Vojske Srbije, ukidali brigade, ukidali služenje vojnog roka, zemlju doveli na rub bankrotstva, a Kosovo i Metohiju konstantno udaljavali od ostatka Srbije".

(VIDEO) FIJASKO OPOZICIJE, HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Vesić: Đilas je prekršio dogovor, pozvao medije, politiku doživljava kao nešto što može da se kupi!



Đurić primećuje da je normalno što politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke nervira Tadića jer je to politika diskontinuiteta sa Tadićevom antidržavotvornom politikom. 

Tvrdi i da Srpska napredna stranka ima veći legitimitet nego što ga je Tadić ikada imao, a taj legitimitet, dodaje, crpi iz volje naroda. 

-Iste one volje zbog koje Tadić danas živi „u nekom drugom filmu“ a ne u predsedničkoj rezidenciji. Zato Tadić prezire volju građana, a priziva batine iz inostranstva - zaključio je Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rale

pre 4 godine

Dzuric govori istinu,jer smo i mi gradzani sve to osetili na nasim ledzima,za vreme vladavine tadica i ostalih izdajnika.predlazem da se tadicu i ostalima sudi za izdaju i unistavanje zemlje,i to na preki sud po hitnom postupku.cak i da budu osudzeni na najteze moguce kazne,nebih bilo dovoljno,ali za pamet drugima,da sa zemljom SRBIJOM nesme se igrati

mihajlo

pre 4 godine

Kako opozicija ne.vidi, da to više nije ona ista Srbija, kao kada su oni bili na vlasti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija