• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

31.07.2019

16:31

(VIDEO) AFERA PRISLUŠKIVANJE! ŠOKANTNE TVRDNJE VOJISLAVA ŠEŠELJA: Prisluškuju me već 40 godina, a tek da vidite šta su radili Miloševiću, Karadžiću i Mladiću!

Politika

(VIDEO) AFERA PRISLUŠKIVANJE! ŠOKANTNE TVRDNJE VOJISLAVA ŠEŠELJA: Prisluškuju me već 40 godina, a tek da vidite šta su radili Miloševiću, Karadžiću i Mladiću!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je u jutarnjem programu Hepi televizije da njega prisluškuju već 40 godina

Šešelj je komentarišući jučerašnju izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da su službe prisluškivale Aleksandra Vučića unazad petnaest godina, rekao da su svojevremeno prisluškivani Milošević, Karadžić i Mladić.

(VIDEO) PROTIV VUČIĆA SE VODI SPECIJALNI PSIHOLOŠKI RAT! Vojislav Šešelj otkrio KO STOJI IZA PRETNJI PREDSEDNIKU I NJEGOVOJ DECI!

 

- Mene prisluškuju jedno 40 godina. Od kada je uspostavljen komunistički režim, uspostavljeno je prisluškivanje svih stvarnih i pretpostavljenih političkih protivnika, to su radile razne službe. Objavio sam celu jednu knjigu koja se zove „Prisluškivani telefonski razgovori“, to su samo stenogrami prisluškivanih telefonskih razgovora koje je meni Haški tribunal dao, tu su samo dva moja razgovora prisluškivana, a da vidite Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića... Oni pričaju, pričaju, još misle da im je veza zaštićena, muslimani su prisluškivali i dostavili Haškom tribunalu. Muslimani, Hrvati, Šiptari, svi prisluškuju - kaže Šešelj.

Lider radikala dodao je da postoji dosije o saznanjima stečenim prisluškivanjem.

U Haškom tribunalu meni je Tužilaštvo dostavilo veliki broj dokumenata, koji su uzeti iz mog policijskog dosijea, ali i iz dosijea nekih drugih. Ja sam onda pismeno podneo zahtev Vladi Srbije da mi se dostavi moj policijski dosije. Ako su dostavili Tužilaštvu, zašto ne bi i meni - rekao je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milijarde

pre 4 godine

B92.net Hrvatska od Srbije traži milijardu evra s kamatama; Tabaković: To je "ako prođe - prođe"...samo šta tu treba znati to da su Hrvati na sudu dobili slovenslu Ljubljansku banku koja mora da vrati svim pa i hrvatskim stedišama 350mil.E a eto ovde neki to niti ne shvataju ozbiljno šta sada od Srbije traže milijardu jer ako je to tuđi novac onda mora da se i vrati posebno ako je novac u pitanj to je lako onda na sudu dokazati. Sa druge strane se ćuti da su Srbi izgubili SVE tužbe protiv RH zbog kolona i progona 95g i oduzete(konfeskovane) imovine za ratnu štetu a glavni sud u Strazburu im odbacio tužbu ko neosnovanu jer agresorska strana tuže svoju žrtvu...

goran

pre 4 godine

dokle vise ova pudlica da laze srpski narod, fiktivni opozicionar cotav zivot?!!!?

dragan

pre 4 godine

ZASTO BAS SAD DIZU FRKU OKO PRISLUSKIVANJA TO SE ZNALO OD VAJKADA...VEROVACU IM KADA POCNU HAPSENJA......

zoran miljkovic

pre 4 godine

ПА ЗАШТО СЕ ОНДА ВОДИ ОВОЛИКА МЕДИЈСКА ХАЈКА ОКО ПРИСЛУШКИВАЊА ПРЕДСЕДНИКА, ДА БИ СЕ ЗАБАШУРИЛО И МОЖДА САДАШЊЕ ПРИСЛУШКИВАЊЕ, ТИ ЉУДИ СУ ОСТАКИ ИСТИ, ТЕХНИКА УНАПРЕЂЕНА,МОГУ ДА ПРИСЛУШКУЈУ КОГА ПОЖЕЛЕ,МОЖДА И ВАШЕГ ВЛАСНИКА КОЈИ ЧИМ ПРОЧИТА ШТА ЈЕ НЕКО РЕКАО ОДМАХ ЗОВЕ ВЛАСТ ИЛИ ШЕШЕЉА ДА МУ САОПШТИ,КАО СВАКА ,,ПОТУРИЦА,, тако се прича, у НАРОДУ.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija