• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.08.2019

12:32

SZS SE UGLEDA NA ŠIPTARE! Kozarov: Rada Trajković širi istu laž o ruskom humanitarnom centru kao i ALBANSKI POLITIČARI u Prištini!

Politika

SZS SE UGLEDA NA ŠIPTARE! Kozarov: Rada Trajković širi istu laž o ruskom humanitarnom centru kao i ALBANSKI POLITIČARI u Prištini!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev izjavio je danas da lider opozicionog Saveza za Kosovo Rada Trajković širi iste laži o ruskom humanitarnom centru kao političari iz Prištine i nastoji da naruši međunarodnu poziciju Srbije

Kozarev ocenjuje da Trajković, nastupajući kao "fanatični evroatlantista i rusofob", očigledno pokušava da zaradi još neki strani grant za antisrpsko delovanje. 

-Zanimljivo je da Ðilasova Rada Trajković širi istu laž o ruskom humanitarnom centru kao i albanski političari u Prištini, i sve to čini sa ciljem da naruši međunarodnu poziciju Srbije u Evropi i na Zapadu - naveo je Kozarov u pisanoj izjavi.

(FOTO) RADA TRAJKOVIĆ PUKLA SKROZ! U ime svojih šefova iz SZS optužila Rusiju za progon Srba iz Prištine?!



On je istakao da je Srbija ponosna na dobre odnose sa svim zemljama sveta i zadržava pravo da bude vojno neutralna i da ne pripada nijednom vojnom bloku ili savezu.

-I to je pravo sebi obezbedila ozbiljnošću i odgovornošću u rešavanju globalnih i regionalnih izazova - rekao je Kozarev, koji je i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

NATO Savez za Srbiju! Đilasova Rada napala Vučića da je "dozvolio Rusima da prave vojnu bazu u Srbiji"?!



Trajković je na Tviteru napisala da je politika predsednika Aleksandra Vučića politika slabljenja i destabilizacije Srbije.

-Od transformacije humanitarnog centra u Nišu u de facto rusku vojnu bazu, čime se ruši neutralnost zemlje okružene clanicama NATO, do njegovog zalaganja za promene granica, čime ce se dalje parčati Srbija - napisala je Trajković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikica

pre 4 godine

Dragane,sve koji te vredjaju tuzi.Cuj ,djuka moler.

laki

pre 4 godine

tu prostakuse proterati iz beograda i srbije. idi rado i prištini pa se šiptarskim kasapinima uvlači u dupe.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija