• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2019

11:58

TUŽILAŠTVO: Petersen sutra na saslušanju, PRETIO NAPADOM NA OBEZBEĐENJE VUČIĆEVE ĆERKE!

Politika

TUŽILAŠTVO: Petersen sutra na saslušanju, PRETIO NAPADOM NA OBEZBEĐENJE VUČIĆEVE ĆERKE!

Podeli vest

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Saša Petersen osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Njemu se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je dodao da će osumnjičeni sutra biti priveden na saslušanje u tužilaštvo nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima u ovom slučaju. 

NAJCRNJI LICEMERI! Biljana Stepanović optužila Vučića da UZNEMIRAVA JAVNOST PRIČOM O PRETNJAMA SVOJOJ DECI?!

Sumnja se da je Petersen slao mailove MUP-u u kojima je policiju obaveštavao da prati članove porodice Vučića i njihovo obebeđenje te da će ih napasti ako njega ne prestanu da prate pripadnici BIA.

Uhapšen je juče u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija