• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.08.2019

15:17

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Đilasov, Jeremićev i Tadićev režim prisluškivao Vučića na kriminalan način, a sad lažima prikrivaju istinu!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Đilasov, Jeremićev i Tadićev režim prisluškivao Vučića na kriminalan način, a sad lažima prikrivaju istinu!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević osvrnuo se na pisanje medija, da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o tome kako je bio prisluškivan otkrio državne tajne, i istakao da je Vučić jedino čitao dokument o sebi

- On nije odao nijednu državnu tajnu, a ako ćemo da pričamo o tim kategorijama, onda je odao državnu tajnu o sebi. Da to nije uradio, pročitao i pokazao, onda bi ga optužili da je lažov i prevarant. Samo da podsetimo, isti oni koji ga jutros i juče napadaju i oni koji pišu najgore gadosti, svi oni su ga prethodno optuživali da laže. Kada se pojavila vest o prisluškivanju oni su rekli da je to laž, spin, onda su neki pričali da je Vučić prisluškivan zato što je mafijaš – kazao je Vučićević u Novom jutru TV Pink.

(VIDEO) AFERA PRISLUŠKIVANJE! ŠOKANTNE TVRDNJE VOJISLAVA ŠEŠELJA: Prisluškuju me već 40 godina, a tek da vidite šta su radili Miloševiću, Karadžiću i Mladiću!

 

Kako dodaje, nako što je Vučić pokazao dokumenta oni više ne mogu da pričaju da je prisluškivanje izmišljotina, kao i da su ga nezakonito prisluškivali.

- Sada više ne mogu da tvrde da je lagao, pa kažu da je odao državnu tajnu. Gledam jutros na N1 našli su Seada Spasovića, negde na moru, koji kaže da Vučić urušava bezbednosni sistem u Srbiji. Sram te bre bilo. Kako Vučić urušava sistem bezbednosti? Time što objavljuje istinu, tako što donese papir o samom sebi, da je prisluškivan ne godinu dana, nego više od 20 godina – naglasio je Vučićević i dodao:

U konkretnom slučaju Tadićev režim, Đilasov režim, Jeremićev režim je sadašnjeg predsednika Vučića, a tada jednog od lidera opozicije prisluškivao na kriminalan, nezakonit način. Videli smo kako. Umesto da neko to osudi, oni sada zamenjuju teze pa kažu da neko hoće da uruši sistem bezbednosti.

VUČIĆ IH RAZVALIO, A SADA CMIZDRE! Opozicija optužuje predsednika da je ČITAO DRŽAVNU TAJNU! BOLI IH ISTINA!

 

Vučićević pita ko to hoće i šta bi bilo da je neko nezakonito prisluškivao, na primer, Tadića.

- Šta bi bilo? Da li bi svi ćutali ili bi pitali ko je to radio. Sada to ne govore jer im politički ne odgovara. Ovde su sve njihove laži, laži žute ološ elite koja tim lažima pokušava da sakrije istinu i činjenice koje im nikako ne idu u prolog - naglasio je Vučićević.

Kako dodaje, oni svojim lažima pokušavaju da tim lažima zaslepe ljude u Srbiji da ne vide istinu.

- Sead Spahović i drugi su tvrdili da je Vučić prisluškivan zbog veza sa podzemljem, pa se ispostavilo da je zbog Pajtića. O čemu se radi? Da li podržavate nezakonito prisluškivanje? - upitao je Vučićević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 4 godine

Vučko je jako sladak a i pametan je... Samo nikako da zavrti klupu iznad glave.....

Branko

pre 4 godine

Da, ali zato vrte klupu iznag glave i motorne testere ZUTI OLOS-LOPOVI !!!!!????

mihajlo

pre 4 godine

Imali su opravdan strah od Vučića, ipak ih je pobedio.

Goran

pre 4 godine

Meni je dragan jajara vucicevic jedan od najdrazih sns spodoba uz bizona i pizdoustog,verujem da ce svi dobiti po zasluzi koje nisu male

Dejan

pre 4 godine

Gdine Vucicevicu! Ukoliko je sve ovo tacno, saziva se sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, donosi se zakljucak da je ugrozen integritet funkcije Predsednika, proglasava se Vanredno stanje i obracunava sa unutrasnjom i spoljasnjom agenturom! Hapse se, saslusavaju, izvode pred sud. Na sudu se utvdjuje cinjenicno stanje, prilazu dokazi i oni obelodanjuju u potpunosti ili delimicno ili ostaju drzavna (sluzbena) tajna! a ne da Predsednik - legalista trci u studio da pujda pse na ove ili one. a ja koliko se secam Predsednik nam je vrhunski pravnik!!! znaci, da naucimo nesto.... mediji su tu da posreduju izmedju sistema i naroda na korist naroda. A ne da mediji sude i presudjuju! isto tako bih podsetio da se trenutno bere kupina. Kupina je dobra, taman za magnatske hladnjace, ali ne po ceni nizoj od 85 din po kg. Znaci gdine Vucicevicu, potrudite se da narod koji posteno radi svoj posao bude adekvatno placen za svoj rad, a ne da trci i blokira ulice, jer vi necete da platite kupinu koliko treba. Ja sam legalista, postujem sistem, ali trazim da i drugi postuju sistem!!! Pocev od predsednika, gore, do Vas, dole!!!

miki

pre 4 godine

Vucucevicu nemoj da pricas gluposti,glasao sam i ja za Vucica ali 90% posto informacija koje plasirate su laz.Zasto mi ostali gradjani ove jadne Srbije ne mozemo doci i obelodaniti nase dosije DB-a i drugih sluzbi.Ja sam jos 90-ih prisluskivan,proglasen za srpskog nacionalistu/sto mi je cast/,srpskog ekstremistu i od strane velikog vodje i njegovih tajnih sluzbi za Drzavnog neprijatelja,Neeverovatno da niko na glas nije smeo reci JA SAM SRBIN. Moja greska je sto sam kao aktivan pripadnik MUP-a vodio dobrovoljce na ratiste da branimo srpski zivalj,NI Spasic,ni niko od Vucicevih nije bio u ratu a sad frka kad mu mecka zaigra pred vrata.

Izbori 2024

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija