• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

04.08.2019

10:53

(VIDEO) DAČIĆ: Na današnji dan ne treba da izražavamo mržnju, već žaljenje. Srbija ne zaboravlja kroz šta je narod prošao!

Politika

(VIDEO) DAČIĆ: Na današnji dan ne treba da izražavamo mržnju, već žaljenje. Srbija ne zaboravlja kroz šta je narod prošao!

Podeli vest

Srbija iz prošlosti mora da izvuče ozbiljne lekcije, koje su važne za našu budućnost, kazao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

Povodom obeležavanja 24 godine od akcije "Oluja" Dačić je za Novo jutro kaže da Srbija nikada neće zaboraviti današnji dan i da će nastaviti da ga svečano obeležava.

- Pardoksalno je da neko optužuje Srbiju za neki genocid. I pored “Oluje” o Srbij se govori kao o gencidnom narodu. Broj Srba u Hrvatskoj je pao ispod pet odsto. Umesto da se pokaže poštovanje prema srskim žrtvama, onda treba da gledamo napred. Današnji dan nije dan kada treba izražavamo mržnju, već da izražavamo žaljenje što se desilo našem narodu i da izvučemo puke za budućnost. Danas na državnom nivou obeležavamo ovaj dan – rekao je Dačić u Novom jutru.

Foto: Printscreen TV Pink

Kako je naglasio dražva razume targediju srpskog naroda, pa pored “Oluje”, zvanično se obeležava i početak bombradovanja SR Jugoslavije.

- Dražva ne zaboravlja kroz šta je srpski narod prošao – naglasio je Dačić u Novom jutru.

Celo gostovanje ministra Ivice Dačića pogledajte u videu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
karson

pre 4 godine

Na današnji dan ne treba da izražavamo mržnju, već žaljenje jer nismo iskoristili "istorijsku šansu" i sad kmečanje "sledečih 1000 godina",pa nakon toga slavljenje "veeeeelike pobede kao i 1392."

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija