• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2019

18:43

(FOTO) KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA, DOTAKLI STE DNO! OPOZICIONA CIA TV N1 "Oluju" predstavila kao OSLOBODILAČKU AKCIJU! STIDITE SE!

Politika

(FOTO) KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA, DOTAKLI STE DNO! OPOZICIONA CIA TV N1 "Oluju" predstavila kao OSLOBODILAČKU AKCIJU! STIDITE SE!

Podeli vest

U Srbiji i Hrvatskoj danas i sutra obeležava se godišnjica vojno-policijske akcije Oluja. I dok zvanični Zagreb ovaj dan obeležava kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja, u Srbiji se obeležava kao jedan od najtužnijih događaja u istoriji, komemoracijama i sećanjem na stradale i prognane u toj akciji

Televizija N1, koja podržava opoziciju u Srbiji, u okviru emisije o "Oluji" otvoreno je nazvala ovu akciju oslobodilačkom.

CIA N1 koja se emituje u našoj zemlji, jedan od najtužnijih događaja u istoriji predstavlja kao nešto normalno i otvoreno podržava ustaše.

Foto: Printscreeen

Opoziciona televizija dotakla je samo dno. Od ovoga dublje ne može, a da vidimo da li će se sada oglasiti lideri Saveza za Srbiju i stati u zaštitu svog naroda, ili će se ipak praviti "mrtvi" kao da je ovo normalno! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srba

pre 4 godine

Pa zna se da su oni CNN ispostava. Sta drugo ocekivati ????????

laki

pre 4 godine

reaguje drzavi srbijo. zabrani ustaskoj n1 rad u srbiji.

Jasim

pre 4 godine

Vidiš da piše promidžba, skinuto sa hrvatske TV

mihajlo

pre 4 godine

Da nam se ovakav pogrom srpskog naroda nikada više ne desi.

Ana

pre 4 godine

Ljudi, učite neku skroz krivu historiju. Vi ste slali vojsku na teritorij druge države! Naravno da su se branili i naravno da na ovaj dan slave pobjedu. Da se rat vodio na vašem teritoriju, mogli biste danas žalovati... ovako, mogli biste malo razmisliti.. Bas vas sisaju ko ovce

Aha

pre 4 godine

Kako se na Srpskom kaze - isterati okupatora ???

Penzionerj

pre 4 godine

Sramota. Sramota za evropu, malo slovo, zasluzuje i manje. Kada podrzava fasizam, nista bolja nije. Naslednici fasizma se bude. Sram vas bilo sve koji ste podrzavali i podrzavate ustase a ujedno, svi ste fasisti.

Tako je Oslobodili se terorist

pre 4 godine

Rešili se komšije terorista sao krajnje koji nisu genetski srbi nego turci cigani pravi srbin se srami tih životinja

Branko

pre 4 godine

Ко је власник телевизје? Шта очекујете од њих? Да хвале Србију? Све што се финансира из иностранства треба затворити без разлике дали су то средства јавног информисања, НВО-а или њима слични.

Voja

pre 4 godine

ja se pitam zasto se uopste toliko polemise i pise po stampi o ovom zlocinu pa zar nevidite sto vise vi pisete oni se vise kurc..e,ja ipak mislim da kada bi se prestali pisati o tome kako ustaš...e slave da bih to njih vise bolelosto srbija o tome nista ne komentarise i tako ih max isprozivati

dzoni123

pre 4 godine

Naslov je preuzet od Rojtersa lažete kao i uvek

dr Jakov Zlatar

pre 4 godine

laki:A da malo popiješ lek, biće ti bolje.Nećeš da bulazniš

Nikola

pre 4 godine

To je zagrebačka TV, nije naša iz Beograda. Ne branim nikog, ali nemojte lagati. A ako ste pošteni, objavite komentar...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija