• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2019

07:48

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: SNS stabilno iznad 50%, SzS 11,2%, cenzus prelaze još samo SPS i PSG!

Politika

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: SNS stabilno iznad 50%, SzS 11,2%, cenzus prelaze još samo SPS i PSG!

Podeli vest

Najnovije, julsko istraživanje javnog mnjenja agencije Faktor plus pokazalo je da je SNS i dalje stabilno iznad 50 posto i da bi za tu stranku, da su u nedelju izbori, glasalo 52,3 posto gradana

Savez za Srbiju, kako prenosi Blic, dobio bi 11,2 posto glasova, SPS 9,5 posto, a cenzus bi još prešao samo Pokret slobodnih gradana sa 5,3 posto.

Ispod cenzusa, prema tom istraživanju, ostali bi radikali sa 4,8 posto, SPAS Aleksandra Šapica i PUPS sa po 3,5 odsto i DS S sa 2,9 posto, dok bi sedam posto glasova otišlo "nekom drugom".

Na parlamentarne izbore bi, ako bi bili održani u nedelju, izašlo 48 posto ispitanika, 33 odsto se ne bi pojavilo na biralištima, dok 19 posto nema stav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Odgovorni mislilac

pre 4 godine

Kako se SnS održava na vlasti? 1. mediji i novine 2. koalicija (kobajagi opozicija) 3. lažna opozicija poput SzS, PSG, Zavetnici itd. 4. srpska lista 4.višepartijski sistem (što više protiv kandidata na izborima, SnS-u je lakše da ih poobeđuje) 5. manipulisanje masom građana 6. saradnja sa NATO alijansom 7. EU 8. Kritički stav prema bivšim režimima kako bi na taj način zamaskirali i sopstvena nedela 9. lažna obećanja da će u Srbiji biti svima bolje i skretanje pažnje sa pravih problema 10. spontani mitinzi i stalna potreba za pojavljivanjem na TV ekranu Da ova sadašnja vlast ne radi svoj posao kako treba, najbolje ćemo se uveriti i poražavajuće podatke o siromaštvu, realnoj brojci nezaposlenih, zaposlenih preko veze ili partije, broj nastradalih u saobraćajkama u poslednjih 20 godina, procenata mladih koji su napustili sela ili Srbiju, broj nastradalih na radnim mestima, životni standard, odnos natalitet- mortalitet, broj stručnih i školovanih kadrova u Srbiji, kako u medicini, tako i u svim radnim mestima uopšte itd.. A to neka pitaju onaj zavod za statistiku da im prikaže te užasavajuće brojke!

Mikica

pre 4 godine

Radi nesto,ne mlati praznu slamu.Oterao si nas u prosjake.

Crna ovca

pre 4 godine

Šta nam to govori, od izašlih 48posto SNS ima 50posto iliti 25 od ukupnog glasačkog tela. Pa se sad pitam koliko imaju Vulin, Krkobabić, Rističević, Karić,Popović i ostali? Po najprostijih matematici ispada da neko od njih nema ništa ili SNS nema ništa a ostali iz koalicije dele tih 25posto

Skandinavac

pre 4 godine

Ova nasa opozicija ako ona ima sta u glavi. Oni su zavrsili za sva vremena koce da glasa za njih samo njine familije.

mihajlo

pre 4 godine

Očekivani postotak građana za vladajuću SNS stranku, zasluženo građani biraju one koji rade i stvaraju.

Laza

pre 4 godine

Najveći izdajnici, lopovi i kriminalci vladaju trenutno Srbijom. Neka admini objave sve komentare, pa da vidimo pravo mišljenje naroda. A ne samo, botova koji komentarisu za jedan sendvic

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija