• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

05.08.2019

23:00

NATO VUK GLUMI SRBINA! Lider NS skuplja najjeftinije poene

Politika

NATO VUK GLUMI SRBINA! Lider NS skuplja najjeftinije poene

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ponovo je juče dokazao da je najstrašniji licemer

On je povodom godišnjice 'Oluje' izjavio da je Srbiji potrebna daleko promišljenija i odgovornija državna politika kako se u budućnosti našem narodu ne bi dogodio neki novi Jasenovac.

- Nemam nikakve sumnje da će Tompson jednog dana biti sahranjen u zagrebačkoj katedrali uz najviše državne počasti, pored Ante Gotovine. Toga bi trebalo da budemo svesni prilikom formulisanja buduće politike, kako bi se izbegli novi sukobi i zlo - rekao je Jeremić na predstavljanju godišnjeg Izveštaja Naprednog kluba o političkim pravima srpskog naroda u regionu.

Lider NS je, međutim, zaboravio da objasni zašto nije učinio ništa da se to promeni u vreme dok je bio šef srpske diplomatije.
Upravo zato potpredsednik SNS Marko Đurić smatra da Jeremić, lamentirajući nad zaista teškim položajem Srba u regionu, zapravo prebacuje samom sebi.
- Jeremić i treba da se posipa pepelom zbog toga što je oligarhija čiji je i sam bio deo preuzela državu površine 102.350 kvadratnih kilometara, a svojim naslednicima su ostavili manje od 89.000 kvadratnih kilometara, od čega je 10.887 kvadratnih kilometara na KiM, gde je takođe za njihove vlasti proglašena nezavisnost - naveo je Đurić.
 

HRVATSKA NEGUJE FAŠIZAM! Vulin: "Oluja" se Srbima neće nikada više ponoviti, Hrvati mogu da prete nekom drugom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

Jeremić nije uspeo narod da prevari. Nesposoban je kao što je i bio zato nije uspeo čak ni na predsedničkim izborima da bude drugi po broju glasova, a sad...sad treba očekivati totlani bojkot birača prema njemu.

englezii

pre 4 godine

Jadni mi Srbi kada o nama brinu ovakvi arnauti kakav je ovaj Pozderac ! Nega treba staviti famo gde pripada ,u 'Aps

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija