• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2019

20:27

OPOZICIJO, STIDI SE! SNP: Bojkot će pojačati pritisak spoljnih faktora na Srbiju u trenutku kada se brani Kosovo i interesi Srba u regionu!

Politika

OPOZICIJO, STIDI SE! SNP: Bojkot će pojačati pritisak spoljnih faktora na Srbiju u trenutku kada se brani Kosovo i interesi Srba u regionu!

Podeli vest

Srpska narodna partija smatra neprihvatljivim pokušaj delova opozicije da svakodnevno stvore utisak o našem društvu kao nedemokratskom, u kojem se ne poštuju osnovna ljudska prava i zakoni, te da na najvažniji dan demokratije, izborni dan, građani neće biti slobodni da odluče ko će da ih predstavlja i vodi

Slanje takve poruke i slike o svojoj državi, uz ucene i najavu bojkota, kao i mogućeg ometanja izbornog procesa, daju dodatni podsetrek onima spolja koji svakodnevno vrše pritisak na Srbiju po nizu najvažnijih državnih pitanja da u ovoj atmosferi podeljenog društva o najvažnijim nacionalnim temama nastave još jače sa pritiscima, smatraju u SNP.

Poručuju da nikada nije bilo važnije da svi politički akteri u državi pošalju poruku da je Srbija slobodna i nezavisna zemlja i da neće podleći nikakvim pritiscima, ''jer smo svi okupljeni oko najvažnijih državnih pitanja, da Srbija ima svoj demokratski Ustav, i da će čvrsto braniti svoje Kosovo i interese svoga naroda u regionu''.

 

ŠTA BRE HOĆE TA OPOZICIJA! PALMA: IZBORNI USLOVI BOLJI NEGO RANIJE!



U SNP kažu da je apsurdno što deo opozicije kritikuje izborne zakone koji su doneti dok su oni bili vlast i o kojima su tada govorili kao o najervopskijim, a danas, primećuju, svim silama i u zemlji i u inostranstvu osporavaju njihovu demokratičnost.

- Ovakvu nedoslednost samo zbog toga što nisu vlast, naš narod je prepoznao i sasvim sigurno, zbog svih pritisaka kojima je izložen, odgovoriće na njihov poziv na bojkot, ako ga uopšte bude, velikom izlaznošću na narednim izborima'' - uvereni su u SNP. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija