• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2019

11:23

NAJODVRATNIJA PRLJAVA ŽUTA KAMPANJA! Smeta im što se na 10 dana zatvara put Ljig - Preljina, da bi se povezao sa NAJVAŽNIJOM SAOBRAĆAJNICOM U ISTORIJI SRBIJE! Zaboravljaju da 75 godina pre toga NIJE URAĐENO NIŠTA!

Politika

NAJODVRATNIJA PRLJAVA ŽUTA KAMPANJA! Smeta im što se na 10 dana zatvara put Ljig - Preljina, da bi se povezao sa NAJVAŽNIJOM SAOBRAĆAJNICOM U ISTORIJI SRBIJE! Zaboravljaju da 75 godina pre toga NIJE URAĐENO NIŠTA!

Podeli vest

U najprljavijoj kampanji do sad, opozicija se buni što će biti zatvoren autoput Ljig - Preljina na nekoliko dana. To je potrebno da bi se spojila novoizgrađena deonica od Obrenovca, koja predstavlja najvažniju saobraćajnicu u Srbiji. Prvi put će se voziti autoputem od Beograda do Čačka

Iako su "Putevi Srbije" nekoliko dana ranije najavile da se u petak 9. avgusta zatvara deonica autoputa Ljig-Preljina kako bi se izvršilo spajanje s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, opozicija neprincipijelno nastavlja prljavu kampanju na svojim medijima i društvenim mrežama.

Najavljeno je da će 18. avgusta biti otvoren kompletan autoput od Obrenovca do Čačka.

OVAJ NAS SVE ZAJEBAVA! BRČKANJE MU VAŽNIJE OD GRAĐANA SRBIJE! Đilas traži izgovore jer ga mrzi da se vrati sa letovanja zbog dijaloga vlasti i opozicije!

 

Pošto se ova deonica zatvara u trenutku kada je i smena turista u Crnoj Gori i Sabor trubača u Guči, nadležni su upozorili vozače da zbog ogromne frekvencije vozila na Ibarskoj magistrali svi koji kreću u ovom pravcu mogu očekivati duže putovanje.

Opoziciji nije bitno što će se od Beograda do Čačaka voziti autoputem i što 75 godina pre toga nije ništa urađeno, već i to upotrebljava za najodvratniju kampanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Sto uopšte uznemiravate javnost! Ko su oni ? Ne poklanjajte im nikakvu paznju, ignorišite ih i njihov glas neće nigde da se čuje.

Mile

pre 4 godine

Godinama smo putovali u Čačak, Guču, more, Ibarskom magistralom i to je bilo normalno. Sada kada treba samo 10 dana da sačekamo da se pusti autoput Čačak Obrenovac dižemo buku kao da je smak sveta.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija