• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2019

21:30

NOVA ŠIPTARSKA TORTURA! Maltretiraju ljude na administrativnim prelazima, A OPTUŽUJU SRPSKU STRANU!

Politika

NOVA ŠIPTARSKA TORTURA! Maltretiraju ljude na administrativnim prelazima, A OPTUŽUJU SRPSKU STRANU!

Podeli vest

Na prelazu Merdare, prema podacima ministarstva unutrašnjih poslova privremenih institucija u Prištini, čeka se skoro šest sati, prenose mediji sa Kosova i Metohije

Predstavnici privremenih prištinskih vlasti krivicu za gužve na prelazu prebacuju na srpsku stranu.

Kako navode, na Merdaru se za ulazak u centralnu Srbiju čeka između pet i šest sati u koloni dugoj i do 3,5 kilometara, dok se za ulazak na KiM čeka manje od sat vremena.

Na prelazu Jarinje putnici koji idu ka centralnoj Srbiji čekaju i do dva sata, dok se na suprotnoj strani čeka do 40 minuta.

 

ŽRTVE SE PREVRĆU U GROBU! SLAGAO, NIJE TREPNUO! Haradinaj otkrio šta su ga pitali u Hagu, ali i šta se dešavalo sa svedocima u njegovom postupku i koja je njegova uloga u NJIHOVOM MISTERIOZNOM NESTANKU!



Duža čekanja zabeležena su i na prelazu Mutivode gde se za izlazak čeka i do sat vremena.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Ekrem Mustafa rekao je da su duge kolone na Merdaru posledica nepoštovanja Briselskog sporazuma od strane Beograda.

Kosovska policija donela je odluku o nepriznavanju srpskih pasoša prilikom ulaska građana na teritoriju Kosova i Metohije. Prema toj odluci zabrana ulaska se ne odnosi na osobe koje poseduju ličnu kartu i izvod za decu sa fotografijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Xhevdet

pre 4 godine

Zashto stalno lazhete jasam danas sam preshao u merdare vi serbi maltretirate lude stalno samo lazhete sram vas bilo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija