• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.08.2019

11:54

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija unapred traži izgovor za NEMINOVAN PORAZ KOJI IH ČEKA NA IZBORIMA! Zato im je cilj da Vučić ne učestvuje u kampanji!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija unapred traži izgovor za NEMINOVAN PORAZ KOJI IH ČEKA NA IZBORIMA! Zato im je cilj da Vučić ne učestvuje u kampanji!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink i govorio o drugom krugu razgovora vlasti i opozicije, ali i o ostalim aktuelnim političkim temama. U emisiji je učestvovao i politički analitičar Nebojša Krstić

- Dragan Đilas odjednom postavlja zahtev da dijalog mora da bude otvoren za javnost, ali sve je to jedna velika komedija, jer je on trenutno na moru i ne dolazi mu se u Beograd na razgovore - rekao je Vučićević.

- On izlaz iz priče o tome da će izvesno doživeti poraz na izborima traži sada u bojkotu, jer mu je to jedini izlaz - dodao je on.

Vučićević je naveo da je strategija opozicije da zabrani predsedniku Aleksandru Vučiću da učesvuje u predizbornoj kampanji, što je potpuni nonsens, jer to u svetu nigde ne postoji.

Analitičar Nebojša Krstić naglasio je da je izborne zakone, na koje se sada žale, pisala upravo Demokratska stranka.

- Boris Tadić je najaktivnije učestvovao u svim predizbornim kampanjama dok je bio na funkciji predsednika i tada se niko nije bunio što je mazio krave, otvarao Fiat... tad to nikome nije smetalo - rekao je Vučićević.

Vučićević se osvrnuo i na činjenicu da Dragan Đilas traži bojkot izbora zbog toga što je svestan da na predstojećim izborima opoziciju čeka neminovan i težak poraz.

- Čak i oni koji su protiv bojkota, odmah se nađu na meti napada Đilasovih pristalica, kao Đorđe Vukadinović koji je bojkot izbora nazvao glupošću - rekao je Vučićević.

On je pomenuo i suludu tvrdnju bivšeg predsednika Borisa Tadića da je predsednik Aleksandar Vučić učestvovao u paljenju Američke ambasade u Beogradu, kao i da su ga Goran Vesić i Nebojša Ćović upoznali sa vođama navijača.

Dragan J. Vučićević govorio je i o tome kako opozicija ne može da koristi argumente, jer ih nema, i onda mora da se služi lažima i prljavom kampanjom.

- Sve je to izgovor za neminovni i težak poraz koji ih čeka na izborima - rekao je Vučićević i dodao da uslove za izbore hoće da postavljaju oni koji na izborima samostalno ne bi ni prešli cenzus.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Kakav trio u studiju najjaca drzavno-novinarsko-analiticna ekipa,svaka cast super emisija Severna Koreja zavidi.

Ja

pre 4 godine

A jel ima negde u svetu da predsednik države bude i predsednik stranke. T ni po našem ustavu nije dozvoljeno. Ko će i na koji način da razdvoji te dve funkcije prilikom izbora? Dosta više vašeg zamajavanja naroda.

mihajlo

pre 4 godine

Kada su krenuli u proteste, znali su da je sve uzaludno, samo da prikriju svoj lopovluk.

Rebeka de Ruvo

pre 4 godine

Sta se toliko bavite opozicijom, svaki bogovetni dan pravite emisije o opoziciji i 423 setaca ? Najveca podrska ikada, jos od vremena Slobodana Milosevica (koga je bolelo uvo za opoziciju), ali zato opozicija glavna tema u svakoj emisiji.

Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,od brojnih seljačkih poslova nikako da ti napišem i pitam te: - Znaš li rezultate poslednjih beogradskih izbora? ... Ako nisi to pročitao eve ti ga rezultati ... Od 1,6 miliona glasača Beograda i okoline mi iz SNS smo jeeeeeeedva dobili 366 hiljada glasova što znači da PREKO TRI ČETVRTINE glasača ne podržavaju nas iz SNS!Nismo simpatični ni 25% pomenutih glasača.Toliko jer žurim na zakazana krštenja jarića a neka i učlanjavam.

zozonbg

pre 4 godine

Ja to gledam ovako: Cilj je spustiti SNS ispod 50%, tako da ne mogu sami da naprave novu vladu. A, onda trgovina i pritisci na SPS i ostale da predju na njihovu stranu. Naravno, uz obilatu pomo zapada i pete kolone.

Saradžogla

pre 4 godine

Ja vas iz ,,opozicije,, nazivam KILAVCIMA!Tako mi seljaci velimo SA NEBA PA U REBRA! Kako da pobedite nas iz SNS?Obratite pažnju? ... Svi da se učlanite u SNS.Koliko već sutradan posle čitanja moga komentara.Poznajete onog poslanika iz SNS koji ima velike uši a kao član SRS SVE NAJGORE je govorio o Vučiću.A onda je preleteo u SNS rekavši da je ,,bio magarac,,!I ene ga gde u Skupštini ,,bi poginuo za Vučića,,!El vam jasno ,,opozicionari,, šta vam savetujem?Pređite u SNS a onda ,,ginite,, za Vučića i brojte se?Pa kada vas bude poviše vi udarite u puč i smenite Vučića.I nastavite da drmate Srbijom pod znakom SNS!PS.Da ne mislite da stari Džole piše gluposti.

Skandinavac

pre 4 godine

To Vucicevicu ti si jedini koji ima muda da se suprostavis zutoj bagri. Nebi im dao koze da cuvaju a kamoli da dodju na vlast sve lopov do lopova. Neka uce od Vucica kako se vodi drzava

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija