• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online/mediji

09.08.2019

22:38

HARADINAJ: SRBIJA IMA ZARĐALO ORUŽJE IZ RUSIJE, A MI ĆEMO IMATI NAJMODERNIJE IZ SAD! Teroristo, ne daj Bože da dirnete Srbe na KiM, videćeš kako je zarđalo!

Politika

HARADINAJ: SRBIJA IMA ZARĐALO ORUŽJE IZ RUSIJE, A MI ĆEMO IMATI NAJMODERNIJE IZ SAD! Teroristo, ne daj Bože da dirnete Srbe na KiM, videćeš kako je zarđalo!

Podeli vest

Član Alijanse za budućnost Kosova i brat bivšeg premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, tvrdi da će kosovske bezbednosne snage, odnosno, kako je rekao, kosovska vojska, "imati najmodernije oružje u regionu", dok za Srbiju kaže da ima "zarđalo oružje iz Rusije"

- Jednog dana postići ćemo sporazum sa Srbijom, tako da takse nisu večne. Srbi su takođe umorni i hoće rešenja. Postoji veliko nezadovoljstvo - kazao je sinoć Daut Haradinaj na javnom servisu Kosova, u emisiji "Debata".

Tvrdi i da se dopremanje robe iz Srbije ne blokira, već "oporezuje", a da odnosi sa SAD zbog toga nisu urušeni, prenosi Kossev.

- Apsolutno je netačno da smo pokvarili odnose sa SAD jer tamo imamo mnogo prijatelja - naveo je Haradinaj i dodao da će im baš ti prijatelji pomoći da "vojsku ojačaju sa sofisticiranim oružjem".

On je dodao da će, dok, kako se izrazio, "susedi" dobijaju "zarđalo oružje" iz Rusije, Kosovo imati "moderno oružje iz SAD".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amer

pre 4 godine

To je istina, pokradose sve zivo zajedno sa onom propalicom Putinom, dobijaju oruzije iz 1960 za ogromne pare koje su uzeli Vucic I ovi drugi lopovi.

mik

pre 4 godine

Boj ne bije svetlo oruzije vec srce u junaka....ali ti zlikovce znas vrlo dobro da 1999g. sa mnogo losijim oruzijem nego sto Srbija ima sada nato zlikovci i vi teroristi nisu mogli da udju u Srbiju...

mikabg

pre 4 godine

Dotičnom gospodinu poruka kroz Njegoševe stihove: "A u ruke Mandušića Vuka, biće svaka puška uboita!"

STOJAN

pre 4 godine

mi se cini siptarot i ne slusnal za PP NjEGOS a kamo li da go cital ... BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZJE, VEC SRCE U JUNAKA !... DOCI CE I NAS DEO ISTORIE BRACO SRBI !!!

Mikan

pre 4 godine

Ha.ha.haaaa.za siptare nam ne treba oruzje.videli ste da nam nista niste mogli i ako vam je pomagala naveca vojna sila.uskoro cemo da vas ponovo vojno pobedimo sa ruskom zardjalom tehnikom.dolazi vam kraj.istice vam roki vama i vasim saveznicima.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Od zardjalog oružja se dobija infekcija za koju ni Amerika nema vakcinu.

Dragan

pre 4 godine

Samo šest sati da pucamo neprekidno iz svih topova tenkova iraketa ni mrav ne bi preziveo na kosovu eto toliko a vi izvolte zapocnite kavgu.

Saradžogla

pre 4 godine

Jedna velesila sa 320 miliona stanovnika danas MORA da pomaže albansku narko mafiju koja je privremeno okupirala deo Srbije.Prokleti Haradinaj je došao iz Albanije a njegov sapatnik je prokleti srbin Hašiš Tači koji je iz familije Danilović.Albanska narko mafija nema šanse da Americi koja misli da je Sjedinjena avionima uleti u solitere ali može da nabavi omanju atomsku bombu?Pomagali su Al Kaidu i od nje na kraju najebanli da im gore nije moglo biti.Srbi se borili protiv mudžahedina a amer udri bombama?A onda,kako sam napisao,deeeebelo najebanli od tih mudžahedina.Preko TRI HILJADE ljudi im je stradalo u rušenju ,,bliznakinja.Ojadili im fabriku smrti Pentagon!Umalo im nisu uleteli i u Belu kuću?Ima boga za te ,,polocajce sveta,,!Samo što su sve jači kinezi,rusi,indijci ...

Saradžogla

pre 4 godine

Prokleti Haradinaj je pripadnik albanskih okupacionih snaga.Na Kosmet je došao iz Albanije.Njegov sapatnik je srbin Hašiš Tači iz familije Danilović.Doći u tuđu zemlju i misliti da će tu zauvek ostati je suludo.Onomad na televiziji je bila reportaža italijanske televizije o našem Kosmetu.Haradinajevi su u smrtnoj zavadi sa drugom albanskom familijom a to nije dobro.Kuću što Haradinaj gradi nemaju ni najbogatiji belosvetski mafijaši!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija