• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

15.08.2019

12:40

DAČIĆ O PUŠTANJU MORINE: To je abolicija za teroriste, zločinci nikada neće odgovarati! Očigledno je da su politički razlozi u pitanju!

Politika

DAČIĆ O PUŠTANJU MORINE: To je abolicija za teroriste, zločinci nikada neće odgovarati! Očigledno je da su politički razlozi u pitanju!

Podeli vest

To što Severna Makedonija nije izručila Srbiji bivšeg pripadnika OVK Tomora Morinu je politička odluka, smatra šef srpske diplomatije Ivica Dačić

- Ako se neko nalazi na poternici Interpola, šta ima da se razmišlja da li će ga isporučiti ili ne. Ovde su očigledno politički razlozi u pitanju - rekao je Dačić za TV Prva.

Podseća da je tako i Francuska pustila Ramuša Haradinaja, i da je problem što Haradinaj, ali ni drugi pripadnici OVK neće odgovarati za ratne zločine pred sudovima na Kosovu i pred Međunarodnim sudom pravde.

Oni neće nigde odgovarati. To je abolicija za teroriste, ljude koji su činili ratne zločine i to je neprihvatljivo. Morina i ostali nikada neće odgovarati - rekao je Dačić.

Dodaju da zapadne zermlje traže da Kosovo uđe u Interpol, a oni ne poštuju taj Interpol.

PUSTILI GA?! Sud u Skoplju UKINUO PRITVOR Tomoru Morini, oduzet mu pasoš!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrijevic Boris

pre 4 godine

Govoris od pravdi i kako teroristi treba da odgovaraju ? pa sto onda 19 godina od pravde krijes zlocince iz policiske stanice Savski Venac koji su 2000 godine zloupotrebom uniformi i javnih ovklascenja sproveli klasicno kidnapovanje i pokusaj teskog ubistva u podrumu te zlocinace policiske stanice . ,molim Informer da ovo necenzurise ,jer sam licno bio vezan lisicama za radijator dok je 5 ,,policajaca ,, u unifomnrmama bilo prisutno dok je sest metalnom sipkom iz sve snage sa ciljem da ubije udarao u glavu . i sada meni Dacic prica o pravdi , a 2011 godine preko izvesnog vanje vukica predlozio ,,da se izmirim sa tim teroristima cija su mi imena poznata .umesto da tuzilastvo postupa po sluzbenoj duznosti on trazi kao ministar policije da se sa zlocincima ,,mirim ,,

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija