• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.08.2019

13:37

(FOTO/VIDEO) DAČIĆ RAZGOVARAO SA ČEN BO: Srbija zahvalna Kini na podršci!

Politika

(FOTO/VIDEO) DAČIĆ RAZGOVARAO SA ČEN BO: Srbija zahvalna Kini na podršci!

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasadorka Kine Čen Bo u današnjem razgovoru izrazili su obostrano zadovoljstvo izvanrednom saradnjom, kako u oblasti bilateralnih odnosa, tako i kada je u pitanju saradnja u multilateralnim pitanjima

O odličnoj bilateralnoj saradnji svedoči i jučerašnje svečano otvaranje autoputa „Miloš Veliki“, odnosno deonice Koridora 11 od Obrenovca do Preljine, kao i potpisivanje komercijalnog ugovora za izgradnju deonice Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina sa kineskom kompanijom „China Communications Construction Company”, navedeno je u saopštenju iz MSP. 

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Šef srpske diplomatije ponovio je zahvalnost naše strane na kontinuiranoj podršci Narodne Republike Kine suverenitetu i teritorijalnom integritetu Republike Srbije i istovremeno naglasio doslednu podršku Srbije politici „jedne Kine“. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija