• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2019

15:22

MIRKOVIĆ: Oni se služe lažima, mi gradimo Beograd

Politika

MIRKOVIĆ: Oni se služe lažima, mi gradimo Beograd

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda kaže da šef odborničke grupe SzS Nikola Jovanović i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać lažnim izjavama pokušavaju da skrenu pažnju na sebe i nekako obezbede više sledbenika

 

I dok Jovanović danas izjavljuje da ako ne bude garancija da fontana i spomenik Nikoli Pašiću neće biti uklonjeni, neće dozvoliti raskopavanje tog trga, a Bastać obećava maturantima da će se tu i sledeće godine kupati, Mirković tvrdi da je jedina istina da će se Trg Nikole Pašića urediti a fontana rekonstruisati.

On navodi i da je za razliku od "njihovog šefa Dragana Ðilasa i perioda njegovog šerifovanja u gradu" Beograd danas jedno veliko gradilište, koje dobija novo, osveženo lice i konačno postaje grad po meri svih građana i gostiju koji nam dolaze.

- Sledeći put neka nam prvo odgovore kakao je Ðilas od 74 hiljade evra došao do 25 miliona evra samo u nekretninama, gde je završilo više od 100 miliona dinara novca građana Starog grada koje je Bastać ispumpao iz opštine kao i kako je to za Jovanovića „veća“ njegova odbornička grupa koju čini 18 odbornika u odnosu na grupu SNS-a koju čini 60", poručuje Mirković u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Mirković zaključuje da su ćutanje na ova pitanje i "očigledne laži potvrda da se tim ljudima ništa ne može verovati kao i da će sa pravom nakon sledećih izbora završiti na smetlištu političke istorije jer odgovorna politika predsednika Aleksandra Vučića kao i politika razvoja, izgradnje, uređenja, obnove i novih radnih mesta ima apsolutno podršku građana".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija