• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2019

11:04

USAGLAŠAVANJE TERMINA: Odložena poseta Erdogana Srbiji koja je bila najavljena za 29. avgust

Politika

USAGLAŠAVANJE TERMINA: Odložena poseta Erdogana Srbiji koja je bila najavljena za 29. avgust

Podeli vest

Poseta turskog predsednika Redžepa Tajip Erdogana Srbiji, najavljena za 29. avgust, odložena je, saznaje Tanjug u ambasadi Turske u Beogradu

Turski predsednik neće doći u Srbiju tokom avgusta i septembra zbog "usaglašavanja termina", rečeno je u ambasadi Turske.

Bilo je najavljeno da će tokom Erdoganove posete predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji bi trebalo da gradi turska kompanija "Tašjapi". 

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je pre dva dana na otvaranju auto-puta "Miloš Veliki" da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći u posetu Srbiji, ali nije precizirao datum. 

Na pitanje da li je tačno da će on i Erdogan prisustvovati zajedno početku radova na auto-putu Beograd-Sarajevo, Vučić je odgovorio:

- Bilo bi logično. Doće će, biće u redu to.

U razgovoru sa novinarima Vučić je rekao da će to biti dobra, prijateljska poseta i da je Erdogan iskren prijatelj. 

- Hvala mu što dolazi u Srbiju i srećni smo kad možemo da ga ugostimo. Verujem da mnogo toga zajedno u budućnosti možemo da uradimo - rekao je Vučić i izrazio zahvalnost turskim investitorima u Srbiji i nadu da će ih biti još više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija