• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2019

12:16

JEREMIĆEV FUNKCIONER IMA NOVI ZAHTEV: Ukinuti sve stranke na vlasti, jedino tako hoćemo na izbore!

Politika

JEREMIĆEV FUNKCIONER IMA NOVI ZAHTEV: Ukinuti sve stranke na vlasti, jedino tako hoćemo na izbore!

Podeli vest

Vladimir Gajić, šef Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, obelodanio je najnoviji zahtev Đilasovog Saveza za Srbiju u vezi sa predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji...


Na pitanje jednog tviteraša da li će zahtev Saveza za Srbiju za prekid bojkota izbora biti zabrana rada svih vladajućih stranaka, Gajić je bez dileme odgovorio:

- Hoće!

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
trta mile

pre 4 godine

e Gjicu osim frizurice na galvi treba imati nesto i u glavi .,?! evo mali interpunkcije da se zabavljas

bubasvaba

pre 4 godine

Ja mislim da treba sve clanove stranke na vlasti STRELJATI a sve one koji glasaju za njih VESATI I tako goveda to jest stoka moze doci na vlast samo KOME CE VLADATI ????????.

Zika

pre 4 godine

Daj stvarno jel ima neki lekar psihijatar da se pobrine o ovim jadnim ljudima...toliko su bolesni da je prosto tuga...nehumano je da ovakvi ljudi vise bauljaju po ovoj napacenoj zemlji...treba ih smestiti u ustanovu koja ce se pozabaviti njihovim bolestima...

dragce

pre 4 godine

hajde da ukinemo i narod , valjdaa ce onda pobediti

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija