• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2019

13:04

SNS: Ðilasove afere i 25 miliona evra u nekretninama!

Politika

SNS: Ðilasove afere i 25 miliona evra u nekretninama!

Podeli vest

Afere po kojima će ostati upamćen bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas zapravo su pokazatelj kako on danas ima 25 miliona evra u nekretninama, kaže odbornica SNS u Skupštini grada Beograda Nataša Nikolić


Ona je rekla da je jedan od odgovora na pitanje kako je Dragan Ðilas od 74.000 evra, koliko je prijavio kada je ušao u politiku, došao do 25 miliona evra i to samo u nekretninama, jeste i Veliki brat.

Nikolić je navela da je Dragan Ðilas otac rijaliti programa u Srbiji koji je na, kako kaže, uzurpiranom zemljištu, bez ijedne dozvole sagradio 2.000 metara kvadratnih za rijaliti Veliki brat.

Kiriju je, dodaje, plaćao svega 416 evra mesecno na period od osam godina.

- Ðilas je jedini gradonačelnik u istoriji koji je od dece oteo prostor za zabavu i igru, a ostavio im zmije, pacove i đubre. Dragan Ðilas je preko svojih firmi Multikom i Dajrekt medija samo na aferi Veliki brat zaradio 4,5 miliona evra - rekla je Nikolić.

Navela je da odbornici SNS nikada neće prestati da podsećaju na aferu Veliki brat, ali i druge afere po kojima je, kaže, Dragan Ðilas ostao upamćen", a koje su "zapravo pokazatelj kako Ðilas danas ima 25 miliona evra u nekretninama".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lela

pre 4 godine

To je nesto na sta treba da odgovori Djilas, prvo svojim sledbenicima pa onda i ostalim gradjanima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija