• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

20.08.2019

19:11

BOKI 13 REKETIRAO SA LJUDIMA IZ VRHA! Novinar lista 'La verita' Laris Gajser objavljuje nove šokantne dokaze

Politika

BOKI 13 REKETIRAO SA LJUDIMA IZ VRHA! Novinar lista 'La verita' Laris Gajser objavljuje nove šokantne dokaze

Podeli vest

Slovenački novinar Laris Gajser, urednik italijanskog portala 'La Verita' koji je pokrenuo aferu 'Reket', najavio je da će sledeće nedelje objaviti nove šokantne dokaze protiv uhapšenog Bojana Jovanovskog - Bokija 13, koji se tereti da je od makedonskog tajkuna Jordana Kamčeva uzeo milion evra kako bi mu 'skinuo' optužnicu!

U ovu veliku aferu, navodno, umešani su i specijalna tužiteljka Katica Kaneva, severnomakedonski premijer Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović, u Srbiji poznat kao estradni menadžer. Gajser nije želeo da otkrije o čemu je konkretno reč, ali je ustvrdio da se radi o 'važnom dokaznom materijalu'.
- Preslušao sam veoma važan materijal u vezi s aferom 'Reket'. Radi se o veoma interesantnim i autentičnim dokazima. Ovo će izazvati snažne reakcije, budite uvereni u to! Međutim, pre nego što ih objavim, moram da se uverim da su moji izvori informacija bezbedni - rekao je Gajser.

Skopski mediji, inače, uveliko spekulišu o čemu će ovde konkretno biti reči, a neki od njih tvrde da se očekuju dokazi koji će još više dokazati povezanost ljudi iz severnomakedonske vlade sa akterima afere 'Reket', tačnije sa Bokijem 13.

Podsetimo, Boki 13 je snimljen kako iz kuće Jordana Kamčeva iznosi milion evra u torbi 'luj viton', od traženih osam kako bi makedonskom tajkunu sredio ukidanje optužnice. Boki 13 i njegov saradnik Zoran Milevski uhapšeni su i nalaze se u pritvoru.
 

NISAM KRIVA I NE ZNAM GDE SU PARE! Katica Janeva saslušana povodom slučaja "Reket"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija