• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2019

22:00

TUKAO BRATA DO SMRTI, PA LEŠ HTEO DA ZAKOPA U ŠUMU! Detalji stravičnog porodičnog zločina u Šapcu

Politika

TUKAO BRATA DO SMRTI, PA LEŠ HTEO DA ZAKOPA U ŠUMU! Detalji stravičnog porodičnog zločina u Šapcu

Podeli vest

Šapčanin Bogdan Gajić (20) sumnjiči se da je u porodičnoj kući "bokserom" nasmrt pretukao rođenog brata Ignjata (24) * On je leš ubacio u građevinska kolica i krenuo da ga zakopa, ali ga je usput uhvatila policija

Bogdan Gajić (20) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 3.30 sati u porodičnoj kući do smrti tukao svog brata Ignjata (24). On je zatim leš ubacio u građevinska kolica, prekrio ćebetom i najlonom, pa je krenuo da ga zakopa u obližnju šumu kod šabačkog vodovoda.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, stravičan zločin slučajno je otkrila policijska patrola koja je u Ulici oslobođenja, nedaleko od kuće porodice Gajić, zaustavila Bogdana, koji je u kolicima krio Ignjatovo krvavo telo.

Izudarao ga "bokserom"

- Braća su se prvo posvađala, a zatim i pobila. Bogdan je u jednom trenutku stavio "bokser" na ruku i njim u glavu više puta udario Ignjata. Nesrećni mladić je od siline udaraca prvo izgubio svest, a zatim i preminuo - rekao je naš sagovornik, dodajući da kobnog jutra u kući nisu bili njihovi roditelji Petar i Tanja, kao i njihov treći sin Vidak, jer su prenoćili u Beogradu.

Kada je Bogdan shvatio da je ubio Ignjata, dodaje Informerov izvor, odlučio je da prikrije zločin tako što će telo svog starijeg brata zakopati u obližnju šumu.
- Gajić je iz ostave uzeo lopatu i ašov, a zatim je u građevinska kolica stavio Ignjatovo telo koje je prekrio najlonima i ćebetom. Bogdan nije daleko odmakao od kuće, kada je na njega slučajno naletela patrola. Policajci su ga pitali gde je krenuo, a on je nevešto počeo da se pravda da je pre sunca krenuo da sadi povrće - ispričao je naš izvor i dodao:
- Policajci mu, naravno, nisu poverovali, pa su proverili šta se nalazi u kolicima. Šokirali su se kada su ispod ćebeta i najlona pronašli krvavo Ignjatovo telo.

Bogdanu su na ruke odmah stavljene lisice i on je priveden u policijsku stanicu u Šapcu.
- Osumnjičeni nije hteo da da bilo kakvu izjavu i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Nakon toga Gajić će biti saslušan kod nadležnog tužioca uz prisustvo svog branioca - kratko nam je rečeno u policiji.

Foto: Informer DN

OSUMNJIČEN ZA UBISTVO Bogdan Gajić i njegov otac Petar

Komšije porodice Gajić mahom nisu juče želele da komentarišu tragediju, ali su pojedini rekli da su Bogdan i Ignjat bili veoma problematični.

Igrali stoni tenis

- To su obične bitange, a ne deca. Otac im je baksuz koji ne govori ni sa kim iz ulice. Sa svima se sudio i svađao. Ne znam kako on kao prosvetni radnik i pedagog vaspitava tuđu decu kad nije mogao svoju. Bilo je pitanje dana kada će ovako nešto da se desi - ispričao nam je komšija koji je molio da ostane anoniman.

S druge strane, vršnjaci braće Gajić kažu da je Ignjat bio nasilan, a Bogdan ćutljiv i povučen.
- Kada smo čuli šta se desilo, mislili smo da je greška, jer je Ignjat uvek bio agresivan, a Bogdan miran. Posle smo čuli da je Bogdan "bokserom" ubio Ignjata. Inače, njih dvojica su celo leto igrali stoni tenis ispred kuće i svađali se. Čuo sam da su se komšije žalile njihovom ocu, ali da ovaj nije reagovao - kaže mladić koji je poznavao braću.
Porodica Gajić juče nije želela da priča sa novinarima.

Ubica i žrtva unuci Milića od Mačve


Kako su nam komšije porodice Gajić ispričale, poznati slikar Milić od Mačve bio je ujak Petra Gajića, oca ubijenog Ignjata i osumnjičenog Bogdana.
- Petrova majka i Milić bili su rođeni brat i sestra. Petar je od ujaka nasledio tu umetničku crtu. On predaje likovno i imao je više izložbi ovde u Šapcu i u Beogradu, a čuo sam da je izlagao i u inostranstvu - kaže komšija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija