• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2019

16:15

U PARALIJU STIŽE 700 JAGODINACA! Palma sutra na svečanom zatvaranju Kancelarije Jedinstvene Srbije u Grčkoj!

Politika

U PARALIJU STIŽE 700 JAGODINACA! Palma sutra na svečanom zatvaranju Kancelarije Jedinstvene Srbije u Grčkoj!

Podeli vest

U Paraliji, sutra uveče, svečano će biti zatvorena kancelarija Jedinstvene Srbije (JS), koje je ovog leta, kao i pretodna četiri, bila na usluzi građanima Srbije, koji su letovali u ovom poznatom letovalištu Grčke i drugim mestima podno Olimpa


Kako je rečeno Tanjugu u kancelariji u Paraliji, svečnom zatvaranju prisustovaće lider JS Dragan Marković Palma, koji je danas popodne doputovao u Paraliju.

Večeras za Paraliju iz Jagodine kreće i oko 700 Jagodinaca, u organizaciji Skupštine grada, a JS je, posebnim letkom, pozvala sve građana Srbije koji letuju u Paraliji, da dođu na ovu svečanost i "da svojim prisustvom uveličaju i obeleže kraj rada kancelarije ove turističke sezone".

Kancelarija JS u Paraliji otvorena je 28.juna, sa ciljem, koji je utemeljila pre pet godina, da pomaže građanima Srbije, turistima koji ovde letuju.

U JS, ističu da se "Kancelarije ne bavi politikom, njen zadatak je, isključivo humanitarni".

Među Jagodincima, koji će večaras, u 22 sata autobusima krenuti iz Jagodine, a ispratiće ih zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović, najviše je poljoprivrednika i to onih koji prvi puta idu u inostranstvo u organizaciji Skupštine grada.

Poljoprivrednici, ratari, stočari, voćari, vinogradari, uzgajivači povrća na otvorenon i u plastenicima, pčelari, dolaze da vide kako rade njihove kolege u jednoj od zemalja Evropske unije i da razmene iskustva, objasnio je Marković nedavno na konferenciji za medije.

Marković, koji je i predsednik Skupštine grada, narodni poslanik i počasni konzul Grčke u Srbiji, istakao je da će političko privredna delagacije, imati više sastanaka u Solunu, sa predstavnicima vlade i parlamenta Grčke i regionalne Privredne komore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija