• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2019

10:17

(VIDEO) VULIN: Ne treba pridavati veliki značaj najavi bojkota izbora

Politika

(VIDEO) VULIN: Ne treba pridavati veliki značaj najavi bojkota izbora

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da danas da ne treba pridavati veliki značaj najavljenom bojkotu parlamentarnih izbora dela opozicije, jer svako odlučuje o svojim političkim potezima, ali konačni sud daju građani na izborima

On je za TV Pink naglasio da ideja o bojkotu nije nova, da je Demokratska stranka devedesetih godina bojkotovala izbore i da je nakon toga njihov predsednik Zoran Ðinđić rekao da im više neće "pasti na pamet" da tako nešto ponove.

Svako ima pravo da odlučuje o svojim političkim potezima. Što se mene tiče mogu da bojkotuju, ne vidim nikakav problem u tome. Ne bih ja tome pridavao preveliki značaj. Ako nećete da se proverite pred biračima, vi se proveravajte unutar svojih političkih organizacija, to je vaše pravo - rekao je Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

Kako kaže, građani Srbije na izborima kažu šta misle o svakom političaru i taj sud se ne može izbeći. 

Mi smo spremni, imamo sa čim da izađemo na izbore. Oni koji nemaju neka sami odlučuju, možda je i bolje za njih da ne izlaze za izbore i sačuvaju samopoštovanje - naveo je on.

Vulin je ocenio da je javni život u Srbiji postao zagađen mržnjom, a da su uvrede prema porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića postale deo vokabulara koji je dopušten.

Kaže da Vučić smatra da to treba izdržati i dodaje da on sa tim nije saglasan i da je država dužna da zaštiti predsednika i njegovu porodicu.
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roach

pre 4 godine

Za rukovodsrvo samozvane opozicije jer nemaju ni program ni ideologiju koji bojkotuju još neraspisane izbore, ni neće glasati ni najrođenija rodbina a kamoli komšije, sugrađana ili Srbija. Jesnostavno, kad se raspišu izbori izvorne opozicione stranke sa svojim ideologijama i programom će sigurno izaći na njih i legalno i legitimno pokušati doći na vlast jer je to jedini i ispravan način kojima stranke dolaze u poziciju odnosno odlaze u opoziciju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija