• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2019

11:57

(FOTO/VIDEO) ĐILASOVCI DIVLJAJU NA TRGU REPUBLIKE! Đikijevi huligani napali novinare, a onda ZAPALILI BAKLJE!

Politika

(FOTO/VIDEO) ĐILASOVCI DIVLJAJU NA TRGU REPUBLIKE! Đikijevi huligani napali novinare, a onda ZAPALILI BAKLJE!

Podeli vest

Huligani Dragana Đilasa danas su se pojavili na Trgu Republike koji je pušten za saobraćaj, pa su napali novinare i palili baklje

Đilasovce su predvodili Marko Bastać, Nikola Jovanović, Branko Miljuš, bivši direktor lista Press koji je bio u vlasništvu Dragana Đilasa i Miroslava Miškovića.

Oni su došli na Trg sa jasnim ciljem da izdivljaju.

Foto: Informer

Pristalice opozicije su na sve načine mesecima pokušavale da zaustave i uspore radove na Trgu kako bi rokovi za otvaranje bili probijeni, a kako nisu uspeli, onda su danas došli da divljaju.

Đilasovi huligani napali su i pokušali da spreče novinare koji su se vozili električnim autobusom Vrabac koji je danas počeo sa radom u pešačkoj zoni.

 

 

Skoro da nema nikakve razlike između onih huligana na autoputu "Miloš Veliki" i ovih Đikijevih. 

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Ponašaju se kao smrtno ranjena zvar: znaju da će uskoro biti politički mrtvi, pa u besu koji ih je potpuno obuzeo se ponašaju totalno narazumno - zato što znaju da više nemaju šta da izgube i jedino što žele je da (političkom) protivniku i građanima koji neće da za njih glasaju nanesu što veću štetu.

avanturista

pre 4 godine

Dosovci samo potvrđuju da su otpad društva.

mikabg

pre 4 godine

Za ove nesrećnike važi ona narodna: Čega se pametan stidi, budala se hvali!

Vla

pre 4 godine

To nisu ljudi, to su huligani, za njih je Korbach najbolje sto zasluzuju, narode, dokle cemo trpeti ovaj olos

Srba

pre 4 godine

Ако бре, шта чека држава. Ипак је држава преозбиљна ствар да би њоме могли да се поигравају ситни деликвентни. Државо, удри, шта чекаш, масне колаче.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija