• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2019

12:50

(FOTO) STEFANOVIĆ u Negotinu obišao radove na zgradi PU

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ u Negotinu obišao radove na zgradi PU

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na rekonstrukciji zgrade, u kojoj će od januara biti smeštena Policijska stanica Negotin i istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju

- Buduća zgrada Policijske stanice Negotin nalazi se u samom centru i ima veliki broj kvadrata. Bolji uslovi rada, u jednom modernom i velikom prostoru omogućiće kriminalističkoj, saobraćajnoj i policiji opšte nadležnosti da na kvalitetniji način pruže usluge građanima -rekao je Stefanović.

Foto: TANJUG / MUP REPUBLIKE SRNIJE / bb



Potpredsednik Vlade je naveo da je ovo samo jedna od investicija i da su za Republiku Srbiju važni svi projekti koji će omogućiti kvalitetnije vodosnabdevanje građana, kao i da će biti nastavljena dalja ulaganja u izgradnju putne infrastrukture.

 - Ono što je Republika Srbija obećala na tome će se intenzivno raditi, da svako naselje, selo, svaka kuća dobije i vodovod i kanalizaciju i da se uradi fabrika za prečišćavanje voda -  kazao je Stefanović. 

Foto: TANJUG / MUP REPUBLIKE SRNIJE / bb



Istakavši da mu je drago što vidi da u ovom kraju sve napreduje, Stefanović je rekao da je zadovoljan i stanjem bezbednosti u ovom kraju i energijom i naporima koje policija ulaže kako bi se građani ovog dela Srbije osećali potpuno bezbedno.

Ministar je tokom posete razgovarao i sa policijskim službenicima o uslovima i problemima sa kojima se suočavaju u radu, merama koje treba preduzeti kako bi policija bila još efikasnija, ali im je i predočio šta je Ministarstvo do sada preduzelo na poboljšanju uslova rada. 

Tokom posete Negotinu, ministar Stefanović razgovarao je i sa predsednikom opštine Negotin Vladimirom Veličkovićem i njegovim saradnicima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija