• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2019

14:16

PROŽIVLJAVAO JE PRAVI HOROR! Nemanja Joksimović MUČKI NAPADNUT na Trgu - JEDVA PRIČA!

Politika

PROŽIVLJAVAO JE PRAVI HOROR! Nemanja Joksimović MUČKI NAPADNUT na Trgu - JEDVA PRIČA!

Podeli vest

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać danas je u prepodnevnim časovima sa svojim pristalicama na novo otvorenom Trgu Republike grubo fizički napao odbornika SNS Nemanju Joksimovića

- Danas oko 11 časova bilo je planirano da obeležimo otvaranje Trga Republike dan ranije od predviđenog roka i prvu vožnju Vrabac servisa. Nedugo zatim na Trg su stigle pristalice opozicije predvođene Markom Bastaćem - priča Joksimović.

On je istakao da je prepoznao sva lica u masi, pošto su mesecima maltretirali radnike.

 

 

- Počeli su da bacaju dimne bombe, a zatim da maltretiraju i napadaju novinare. Nisu hteli da im dozovle da se provozaju novim vozilom. Pitao sam ih do kada će da nas maltretiraju, a onda sui oni skočili na mene. Bastać mi se uneo u lice i počeo je da me gura - dodao je on.

Foto: Informer

Kao što smo već objavili, Joksimović je napadnut na Trgu Republike a na snimku se vidi da umalo nije došlo do tuče.

Pogledajte napad na Nemanju Joksimovića:

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Što ga nisi dobro zveknuo, da ućuti ovo Đilasovo đubre?! Vidi samo onu divljačku facu!

Nina

pre 4 godine

Ovo je stvarno bruka i sramota. Neka neko reaguje!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija