• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2019

19:04

(VIDEO) ZVEZDA NACILJALA VELIKO POJAČANJE! Marokanac iz Slovana je sve što treba srpskom šampionu!

Politika

(VIDEO) ZVEZDA NACILJALA VELIKO POJAČANJE! Marokanac iz Slovana je sve što treba srpskom šampionu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da dobiju ogromno pojačanje u smiraj prelaznog roka, pošto su na "Marakani" ozbiljno zagrizli da dovedu napadača Slovana iz Bratislave Mohu, koji je jedan od najzaslužnijih za plasman slovačkog kluba u Ligu Evrope

Iako je nakon odlaska Mohameda El Fardu Bena prethodnih dana u žižu javnosti dospeo nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Čavrić, Telegraf saznaje da je u prvom planu dovođenje 26-godišnjeg marokanskog ofanzivca.

Kako prenosi ovaj portal, Mohin transfer bi Zvezdu koštao između milion i milion i po evra, a epilog cele priče zavisi od amina trenera Vladan Milojevića u danu kada crveno-beli igraju derbi protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Moha je već tri sezone udarna oštrica napada Slovana, a prethodne je dao 16 golova i imao 19 asistencija u svim takmičenjima.

Pre Slovana igrao je četiri sezone u Ukrajini, a na polovini boravka u bivšoj sovjetskoj republici porveo je jednu sezonu igrajući u Segundi za špansi Himnastik.

Čeka se epilog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija