• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2019

21:14

KRIMI BASTAĆ I EKIPA NEĆE NAS ZAUSTAVITI DA IZGRADIMO LEPŠI I UREĐENIJI BEOGRAD! Petrović: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje Đilasovog potrčka!

Politika

KRIMI BASTAĆ I EKIPA NEĆE NAS ZAUSTAVITI DA IZGRADIMO LEPŠI I UREĐENIJI BEOGRAD! Petrović: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje Đilasovog potrčka!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS i direktor Agencije za investicije Luka Petrović najoštrije je danas osudio napada na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i novinare prilikom otvaranja renoviranog Trga Republike

- Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Ðilasovog potrčka (predsednika Skupštine Stari grad) Marka Bastaća i njegov napad na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i na novinare koji su došli da rade svoj posao. Još jednom je hrabri Ðilasov huligan, pokazao svoje pravo lice. Mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i prema svemu onome što dobro uradimo za naše građane toliko je velika da su počeli da mrze Beograd i Beograđane - naveo je Petrović u izjavi ja javnost.

ĐILASOVI, JEREMIĆEVI I OBRADOVIĆEVI PODANICI BOJE SE ISTRAGE PA DIVLJAJU! Mirković: Osuđujem napad na Joksimovića, opozicija gubi živce jer nema program!



On je istakao da je najgore od svegas što je "Bastać hteo da ruši naš grad s dokazanim, pravosnažno osuđenim narkodilerom Strahinjom Ðorđevićem", koji je osuđen na kaznu zatvora od tri meseca, uslovno na godinu dana, a koji je od ovog meseca zaposlen u firmi za konsalting "Codex Trade doo", preko koje, kako je naveo, "Bastać finansira svoje dokazane kriminalce i narko dilere".

- Ali, još jednom smo pokazali da moderna i pristojna Srbija pobeđuje... Poručujem i Marku Bastaću i svim njegovim kriminalcima i narko dilerima, da nikada kriminal, kriminalci i barabe poput tebe i tebi slicnim neće nas zaustaviti u borbi za lepši, moderniji i uređeniji Beograd. Mi ćemo nastaviti da obnavljamo i gradimo sve ono što ste ti i tvoj šef Ðilas pokrali i uništili, a kao što je i danas tako će uvek pobeđivati pristojna i moderna Srbija - zaključio je Petrović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija