• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2019

20:10

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ ODUVALA ĐILASA: Odakle ti pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta - ti koji biješ ženu i tasta!

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ ODUVALA ĐILASA: Odakle ti pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta - ti koji biješ ženu i tasta!

Podeli vest

"Tvoja gostovanja su kao rijaliti koje si uveo u Srbiju. Ćutiš, Dragane, na ključna pitanja. Ćuti i Boško Obradović, tvoj poslušnik, kao mantru ponavljate jedno te isto", navodi funkcioner SNS Biljana Popović Ivković u otvorenom pismu koje Ifnormer prenosi u celosti:

Istina je da si novac zaradio dok si bio direktor Narodne kancelarije, ministar NIP-a i gradonačelnik Beograda u periodu od 2004. do 2013. godine. Istina je da si obavljao najviše državne funkcije, dok su tvoje firme poslovale sa državnim preduzećima, i najveću zaradu si ostvario sa RTS-om i Telekomom. Kroz račune tvojih firmi, koje su munjevito zgrtale novac, prošlo je 60 milijardi dinara. Presedan. Skandal. Svaka tvoja izgovorena rečenica je notorna laž.

Otkrij nam recept češke alhemije.

Foto: pink.rs

Kako se 74 hiljade pretvara u 25 miliona evra vredne imovine koju poseduješ i to samo one koju si prijavio? Zašto si lagao da si prvi veliki novac zaradio u Češkoj, pa si kao bogat čovek ušao u politiku, kada te izveštaji čeških poreskih organa demantuju?

Odakle tebi pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta? Odakle ti pravo da omalovažavaš i meriš nivo nečije političke kulture? Ti koji si kao bahati gradonačelnik, mlatio Miroslava Rankovića iz Ralje i penzionera Milana Marčetu samo zato što su se kritički postavili spram tvoje politike? Ti koji biješ ženu i tasta? Ti, koji pretiš novinarima ne bi li im ulio strahopoštovanje? Ti glavni i odgovorni uredniče svih medija... Ti koji psuješ mladiće u Knez Mihailovoj? Ti koji si okupio šljam, ženomrsce i primitivce? Ti koji u svakoj sekundi seješ mržnju i agresiju? Ti koji si sebi dao slobodu da motornim testerama deliš pravdu u hodniku RTS-a?

Ali, ti si poslednji na ovoj planeti koji nekome može da uzima meru, predsedniče slobode i pravde.

Živimo u vremenu kada se mukotrpnim radom otklanjaju posledice vaših razaranja, rasprodaje, privatizacija i bahatog arčenja novca građana Srbije.

Srbija se danas gradi, razvija, bori za napredak radom, Dragane... a ne čerupanjem državnih preduzeća sa pozicije sile marketinškog maga kao u tvoje vreme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija