• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2019

16:17

STEFANOVIĆ: Nova vatrogasna stanica u Aleksincu

Politika

STEFANOVIĆ: Nova vatrogasna stanica u Aleksincu

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Aleksincu da će Ministarstvo unutrašnjih poslova investirati u izgradnju nove vatrogasno-spasilačke stanice u ovom mestu koja će, uz nabavku novih vozila i opreme, rad vatrogasaca na ovom području učiniti još efikasnijim.


Stefanović, koji je posetio Policijsku stanicu Aleksinac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima, istakao je i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u ovom kraju, saopštio je MUP.

Potpredsednik Vlade je u nastavku posete Niškom upravnom okrugu razgovarao i sa građanima Aleksinca i Gadžinog Hana o investicijama države u infrastrukturu, puteve i rekonstrukciju strujne mreže u ovim opštinama koje će, kako je naveo, biti jedan od prioriteta rada Vlade Srbije u narednom periodu.

Foto: MUP Srbije

- Građani su mi preneli da su zadovoljni, jer je država prepoznala da su investicije u svaku opštinu, u smislu izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, puteva, ali i subvencija vezanih za poljoprivrednu proizvodnju i privredu dobar model koji olakšava njihov život - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, te investicije doprinose i većem budžetu lokalnih samouprava, koje na taj način mogu da rešavaju probleme građana i stimulišu investitore da dolaze u ove opštine, koje nisu dovoljno razvijene ili su u prethodnom periodu bile zapostavljene.

- Drago mi je da postoji dobra saradnja između lokalne samouprave i policije, ali i velikih javnih preduzeća, poput „Puteva Srbije“ i „Elektroprivrede Srbije“. Takva vrsta saradnje garantuje da će građani dobijati najbolju moguću uslugu, a da će policijski i državni službenici moći efikasnije i bolje da obavljaju svoje aktivnosti - naveo je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija