• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2019

09:48

(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE OPOZICIJE I ĐILAS- ŠOLAKOVIH MEDIJA! Đurić: Važno je da Srbi nastupaju jedinstveno, i zato su sramni pritisci na Kseniju Božović!

Politika

(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE OPOZICIJE I ĐILAS- ŠOLAKOVIH MEDIJA! Đurić: Važno je da Srbi nastupaju jedinstveno, i zato su sramni pritisci na Kseniju Božović!

Podeli vest

Srpska lista predaće danas kandidature za predstojeće pokrajinske izbore na Kosovu i Metohiji, rekao je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić

Đurić je istakao da je "strahovito" važno da Srbi nastupaju jedinstveno i da se okupe oko Srpske liste.

Ðurić je rekao da je GI SDP, ubijenog Olivera Ivanovića, odlučila da nastupi na listi sa SL kako bi bila sa svojom državom i osudio pritiske na Kseniju Božović zbog te odluke.



On je ocenio da je skandalozno ponašanje opozicije i pojedinih medija, koje je nazvao "Ðilas-Šolakovim" koji, kako je rekao, vrše pritisak na Kseniju Božović.

Ðurić je naglasio da je zbog interesa Srba strahovito važno da nastupaju jedinstveno i da se što više srpskih predstavnika okupi oko Srpske liste.

(VIDEO) ĐURIĆ: Nasilje prema Srbima mora najoštrije da se sankcioniše!


On je Srbima na KiM poručio da će država Srbija nastaviti da ih podržava i bude uz njih.

Vanredni parlamentarni izbori na KiM biće održani 6. oktobra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NSSrbija

pre 4 godine

Ovi naprednjaci su kolektivno opsednuti i zaljubljeni u Djilasa i Solaka. Po ceo dan samo o njima pricaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija