• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2019

17:03

ĐILASOVCI BOLUJU OD NEIZLEČIVOG TAJKUNITISA! Đurić: Lopovi iz SzS prave ludim građane Srbije!

Politika

ĐILASOVCI BOLUJU OD NEIZLEČIVOG TAJKUNITISA! Đurić: Lopovi iz SzS prave ludim građane Srbije!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da primitivne uvrede Saveza za Srbiju na račun predsednika Aleksandra Vučića dolaze u nadi da ćemo zaboraviti ko su i šta su

- Dijagnoza Ðilasovog Saveza za Srbiju je neizlečivi akutni Tajkunitis. Lopovi iz SZS bi da naprave ludim sve građane Srbije, da zaboravimo njihovo razaranje zemlje, pljačku, lopovluke... - izjavio je Ðurić povodom saopštenja SzS u kome su zatražili da se predsednik Vučić podvrgne lekarskom pregledu.

KORISTI IME OLIVERA IVANOVIĆA ZA LIČNU PROMOCIJU! Srpska lista: Rada Trajković zloupotrebljava ime lidera GI SDP, mrzela ga je dok je bio živ!



Ðurić navodi da je SZS na izbornom pregledu kod građana Srbije već dobio dijagnozu "Tajkunitis akuta", koja ih, kako kaže, tera da za račun Ðilasa i Jeremića svakodnevno vređaju, lažu, pozivaju na nasilje, bojkot i rusenje institucija, pa čak i na podele među Srbima na KiM.

- Sve to im, međutim, neće pomoći dok god su na čelu ove grupacije tajkuni i profiteri i isluženi stranom faktoru servilni političari - ukazao je Ðurić u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Tajkunitis. Marko Đurić je odlično opisao Đilasa. Bravo!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija