• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2019

14:15

PRETUČEN PREDSEDNIK OKRUŽNOG ODBORA SNS U KURŠUMLIJI! Muškarac upao Radovanu u dvorište, pa krenuo da ga udara po glavi i telu!

Politika

PRETUČEN PREDSEDNIK OKRUŽNOG ODBORA SNS U KURŠUMLIJI! Muškarac upao Radovanu u dvorište, pa krenuo da ga udara po glavi i telu!

Podeli vest

Generalni direktor AD „Planinka" iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovan Raičević pretučen je u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga

 

Kako je saopštila Policijska uprava u Prokuplju, policija je uhapsila S. V. (42) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je on jednog 64-ogodišnjeg muškarca udario, ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede, navodi PU Prokuplja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Raičević je tom prilikom zadobio povrede po glavi i telu.

Raičević je nakon ukazane pomoći od strane ekipe Hitne službe Doma zdravlja Kuršumlija, prebačen na dalju dijagnostiku u prokupačku bolnicu, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Raičević je bio narodni poslanik iz Toplice ispred SNS, kao i predsednik Okružnog odbora ove stranke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija