• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

10.09.2019

08:55

(VIDEO) VULIN BEZ DILEME: Vojne vežbe poruka i prijateljima i neprijateljima!

Politika

(VIDEO) VULIN BEZ DILEME: Vojne vežbe poruka i prijateljima i neprijateljima!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je, gostujući u Dnevniku RTS-a, da predsednik Aleksandar Vučić kao vrhovni komandant Vojske Srbije ima svakodnevni uvid u sve što se dešava u vojsci i da, kada on kaže da je vojska jača nego što je ikada bila, onda mu se može verovati

 

Aleksandar Vulin je, gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo da je vojska jača u smislu naoružanja, sastava, opreme, obuke, materijalnog statusa i u smislu poštovanja koje se oseća prema njoj u zemlji i u inostranstvu.

Ministar je naveo da je tačno da su vojne vežbe sve češće ali da bi do toga došlo, kako je rekao, prvo je trebalo da imamo novca za to i da prođe i pobedi politike štednje .

Navodi da je svaka vojna veba poruka i prijateljima i neprijateljima, a kako je istakao, svako neka se svrsta gde misli da treba i neka to tumači.

Vulin smara da će prijateljima biti drago što je Srbija snažnija jer, kad god je u istoriji Srbija bila jaka, čitav Balkan je bio miran.

Precizirao je da su poruke iste i prijateljima i neprijateljia, da je Srbija stabilna ispremna da čuva sebe, mir i srbe, gde god oni živeli.

- Svako ko voli Srbiju je srećan zbog toga - rekao je Vulin i dodao da onaj ko želi da ugrozi Srbiju sigurno ne može da bude zadovoljan što je video jaku srpsku vojsku.

Ponavlja da je jaka srpska vojska dobra vest za Balkan jer to znači mir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija