• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.09.2019

16:32

(FOTO) VUČIĆ I ZEMAN položili vence na Spomenik braniocima!

Politika

(FOTO) VUČIĆ I ZEMAN položili vence na Spomenik braniocima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Češke Miloš Zeman položili su danas vence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918. na Novom groblju


Predsednik je prethodno dočekao na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" českog kolegu, koji je od danas u zvaničnoj poseti Beogradu, na čelu delegacije koja će u Srbiji boraviti do 12. septembra.

"Odnosi između Srbije i Češke su danas na najvišem nivou", naveo je predsednik Vučić na svom instagram profilu "Budućnostsrbijeav".

Planom posete, predviđeno je da u sredu predsednici Vučić i Zeman održe tet-a-tet sastanak, a nakon toga uslediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Češke koje će predvoditi dvojica predsednika.

Foto: Tanjug

Zatim je najavljeno i potpisivanje bilateralnih sporazuma, posle čega će uslediti izjave za medije predsednika Srbije i Češke.

Sutra će biti otvoren Srpsko-češki poslovnog foruma na kome će pored dvojice predsednika učestvovati predsednici privrednih komora Marko Čadež i Vladimir Dlouhi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija