• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2019

22:48

(VIDEO) ĐUKA RAZBUCAO ĆOSIĆA: Jugoslav priznao da izigrava zakon, N1 emituje program preko Luksemburga i Slovenije!

Politika

(VIDEO) ĐUKA RAZBUCAO ĆOSIĆA: Jugoslav priznao da izigrava zakon, N1 emituje program preko Luksemburga i Slovenije!

Podeli vest

Vladimir Đukanović gostovao je na Đilasovoj tv N1 i objasnio je neke stvari direktoru programa i voditelju Jugoslavu Ćosiću

Kada je Ćosić završio sa pitanjima, Đukanović mu se obratio. 

- Mogu li ja vas nešto sada da pitam - obratio se Đukanović Ćosiću, a uz njegovo odobravanje nastavio je:

- Vi ste direktor i svaka čast na tome, to je lepo. Mene interesuje zašto firma četiri godine unazad ima gubitke. Meni je to fascinantna. Voleo bih da mi objasnite - počeo je on.

Pogledajte kako je to izgledalo u sledećem video-snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bota

pre 4 godine

Razbuca Đuka onog Ćosića ko svinja torbu.Mnogo se taj Ćosić pravimpametan a pokvaren je kao tub,zajebo se sinoć samo tako.Izgubio nerve,vatao se za gluposti,pravio se blesav,sve u svemu ostao je snešan umočima poštenih gledalaca.Bravo za Đuku i njegov način razgovaranja,ponašanja,pamet...

djovanela

pre 4 godine

Xaxaxa bas ga razbucao. Gledao sam celu emisiju,Djukanovic nije znao gde je.Ne zna sta da odgovori. Pustite ljudima celu emisiju da odgledaju a ne isecke gde ovaj postavi pitanje i ne dozvoljava Cosicu da mu odgovori vec upada u rec.

Ljubiša

pre 4 godine

Ma je'l baš tako bilo?Da Ćosić nije stalno prekidao Djukanovića?Zašto se Ćosić pogubio kad mu je Djuka pokazao pasoš i spomenuo utaju poreza?

Milan V

pre 4 godine

Objasnite molim Vas, zasto je ovaj deo isecen u emisiji na kanalu N1 Youtube-a ?!

Miki83

pre 4 godine

Dajte ljudi o čemu pisete, ko je koga razbucao?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija